search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 22:10
MENU CLOSE

Ταυτοποιήθηκαν οι σοροί των δύο αυστριακών – Στους 17 οι νεκροί της κακοκαιρίας Ντάνιελ

16.09.2023 19:57
austriakoi

Το υπουργείο Εξωτερικών της Αυστρίας ανακοίνωσε ότι επιβεβαιώθηκε ο θάνατος των δύο Αυστριακών κατά τις πλημμύρες στην Ελλάδα.

Πιο αναλυτικά, οι δύο αυστριακοί αγνοούμενοι κατά τις πρόσφατες πλημμύρες στην Ελλάδα είναι νεκροί, καθώς τα τεστ DNA επί των σωμάτων των δύο θυμάτων επιβεβαίωσαν τις ταυτότητές τους, ανακοίνωσε το υπουργείο Εξωτερικών της Αυστρίας χωρίς να τους κατονομάσει.

«Έχουμε το θλιβερό καθήκον να ανακοινώσουμε τον θάνατο δύο αυστριακών πολιτών στην Ελλάδα», αναφέρει σε σύντομη ανακοίνωση το υπουργείο Εξωτερικών της Αυστρίας. «Τα αποτελέσματα των αναλύσεων DNA επιβεβαίωσαν ότι πρόκειται για τους δύο ανθρώπους που ήταν αγνοούμενοι μετά τις σοβαρές πλημμύρες».

Το αυστριακό νιόπαντρο ζευγάρι αγνοούνταν από την 7-09-2023 στα Ποτιστικά Πηλίου. Η σορός της γυναίκας είχε εντοπιστεί στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας της Θεοτόκου, νότια του Πηλίου την Παρασκευή 08/09, ενώ η σορός του άντρα είχε εντοπιστεί την Τετάρτη (13/9) στη θαλάσσια περιοχή Μουρτιά Πηλίου από στελέχη του Λιμενικού Σώματος.

Πλέον, στους 17 ανέρχεται ο απολογισμός των νεκρών από την κακοκαιρία Daniel, που σάρωσε τη Θεσσαλία.

Διαβάστε επίσης:

Λάρισα: Εκκένωση δύο πολυκατοικιών για λόγους στατικότητας

Τριαντόπουλος για πληγέντες Θεσσαλίας: Επιδότηση προσωρινής στέγασης 300 – 500 ευρώ μηνιαίως

Πυροσβεστική: Προσβάσιμες όλες οι περιοχές στη Θεσσαλία πλην του οικισμού Κεραμίδι

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 22:04