search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 21:28
MENU CLOSE

Κασσελάκης: «Ετοιμαζόμαστε να πάρουμε τη χώρα πίσω»

17.09.2023 14:13
kasselakisEkloges11

Στο εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ στο Περιστέρι για να ασκήσει το δικαίωμά του, έφτασε μετά τις 12:30 ο Στέφανος Κασσελάκης.

Εκεί, ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος έγινε αποδέκτης ιδιαίτερα θερμής υποδοχής από μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, έβγαλε σέλφι και αντάλλαξε χειραψίες.

«Σας ευχαριστώ πολύ, με συγκινείτε» είπε στους πολίτες ενώ απαντώντας σε μια κυρία από το πλήθος δήλωσε «με τον Αλέξη, για τον Αλέξη». «Ετοιμαζόμαστε να πάρουμε τη χώρα πίσω» σημείωσε και ζήτησε από αύριο ενότητα.

Ο κ. Κασσελάκης, ευχαρίστησε τους πολίτες και μπήκε στο εκλογικό κέντρο. Παρότι αρκετοί παραχώρησαν την θέση τους, ο ιδιος θέλησε να περιμένει στην ουρά τη σειρά του.

Μετά την κάλπη ο Στέφανος Κασσελάκης δήλωσε: «Είμαι συγκινημένος από την κοσμοσυρροή, είναι πολύς ο κόσμος, κάντε υπομονή. Απρόσμενη η προσέλευση, αξίζει τον κόπο. Η χώρα δικαιούται να έχει μια προοδευτική διακυβέρνηση. Μια σύγχρονη κυβερνώσα αριστερά. Αυτό βλέπει ο κόσμος και έρχεται».

Διαβάστε επίσης:

Τσακαλώτος: «Σημαντική μέρα για τον ΣΥΡΙΖΑ και την κοινωνία»

Τζουμάκας: Να αποκαταστήσουμε την αξιοπιστία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, να απομονώσουμε φαινόμενα πολιτικού εκφυλισμού

Απόστολος Γκλέτσος: «Έχω προσωπική κόντρα με τον Μητσοτάκη» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 21:28