search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 09:43
MENU CLOSE

Βάσω Γουλιελμάκη: Οι συγκινητικές αναρτήσεις με την κόρης της

17.09.2023 12:47
goul11

Η Βάσω Γουλιελμάκη είναι μια ευτυχισμένη μαμά! Η ηθοποιός πριν λίγο καιρό είχε δημοσιεύσει φωτογραφία της 19χρονης κόρης της, Μαρίλιας, στο Instagram και αμέσως τα likes και τα σχόλια έπεσαν βροχή.

Μπορεί η Βάσω Γουλιελμάκη και ο Σωκράτης Αλαφούζος να έχουν χωρίσει εδώ και αρκετά χρόνια, διατηρούν όμως πολύ καλές σχέσεις και η κόρη τους είναι η προτεραιότητά τους.

Πριν λίγες εβδομάδες, η Βάσω Γουλιελμάκη δημοσίευσε φωτογραφία που τη δείχνει να ποζάρει μαζί με την κόρη της. «Ζήσε το ταξίδι με την καλύτερη παρέα! Μόνο αυτό σε κάνει ευτυχισμένο άνθρωπο!!!». Με αυτό το σχόλιο είχε συνοδεύσει την ανάρτησή της.

Αυτή όμως δεν είναι η μόνη ανάρτηση που έχει με την 19χρονη Μαρίλια. Με αφορμή το καλοκαίρι και τις όμορφες στιγμές που πέρασαν με την υπόλοιπη οικογένεια, η ηθοποιός δημοσίευσε βίντεο που τη δείχνει ξανά με την κόρη της. Σε αυτό το βίντεο μάλιστα φαίνεται και το πόσο ψηλή είναι η Μαρίλια.

Διαβάστε επίσης:

Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Ήμασταν φτωχοί, έπρεπε να κάνω άλλη δουλειά για να παίρνω το γάλα του παιδιού» (Video)

Σίσσυ Χρηστίδου: «Είχα φτάσει στο “δεν πάει άλλο” – Βρήκα ξανά τη δύναμή μου»

Χιου Τζάκμαν: Χωρίζει μετά από 27 χρόνια γάμου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 09:43