search
ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 16:48
MENU CLOSE

Στέφανος Κασσελάκης: «To 41% του Μητσοτάκη είναι πια στο παρελθόν» – Mιλά στο topontiki.gr μετά τη νίκη της Κυριακής (Video) 

18.09.2023 05:59
kasselakis

Λίγες ώρες αφότου έκλεισαν οι κάλπες του πρώτου γύρου των εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ για την ανάδειξη της νέας ηγεσίας, ο μεγάλος νικητής αυτής της Κυριακής, μίλησε στο topontiki.gr.

Τον συναντήσαμε στον δεύτερο όροφο της Κουμουνδούρου, αφού επισκέφτηκε πρώτα την εφορευτική επιτροπή για να ενημερωθεί και επισήμως για το εκλογικό αποτέλεσμα, αλλά και μετά τη σύντομη δήλωσή του προς τα τηλεοπτικά κανάλια.

Εμφανώς χαρούμενος, μα και κουρασμένος από την υπερπροσπάθεια της εκλογικής μάχης, ο κ. Κασσελάκης μπήκε στο γραφείο 25 μαζί με τους στενούς του συνεργάτες και άνοιξε τα χαρτιά του.

Για το πώς νιώθει μετά την απρόσμενη κατά πολλούς νίκη του στις εκλογές της πρώτης Κυριακής με έναν αέρα περίπου 10 ποσοστιαίων μονάδων, αλλά κυρίως για το πώς βλέπει το γεγονός ότι προσήλθαν στις κάλπες σχεδόν 150.000 άνθρωποι – αριθμός που ξεπέρασε κάθε πρόβλεψη και κάθε προσδοκία με βάση τις συζητήσεις που γινόντουσαν μέχρι και λίγες ώρες πριν ξεκινήσει η εκλογική διαδικασία.

Το πρώτο μήνυμα που θεώρησε επιβεβλημένο να στείλει, είναι προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τονίζοντας ότι «το 41% είναι ξεκάθαρα στο παρελθόν πλέον» και ότι «ο κόσμος σε όλη την επικράτεια δεν είναι ικανοποιημένος με αυτό που βλέπει από την κυβέρνηση».

«Δημιουργούμε μία μεγάλη προοδευτική παράταξη σήμερα που θα μπορεί να νικήσει» τονίζει και στη συνέχεια μιλά για τους συνυποψήφιους του και το πώς μπορεί να εξελιχθεί ο δεύτερος γύρος.

Όσο για τις επιθέσεις που δέχτηκε κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, εξομολογείται ότι η προσπάθεια άξιζε τον κόσμο.

Παρακολουθήστε την πρώτη συνέντευξη Κασσελάκη μετά την πρωτιά της Κυριακής:

Διαβάστε επίσης:

Τσακαλώτος: «Έδωσα μάχη για τις ιδέες της Αριστεράς»

Παππάς: «Θα αγωνίζομαι για την ενότητα της παράταξης» – «Απάντηση» με χαμόγελο για τον 2ο γύρο

Κασσελάκης: «Πάμε για τη νίκη» – Ραντεβού την επόμενη Κυριακή στις κάλπες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 16:45