ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 15:28
MENU CLOSE

Χυδαία επίθεση Μπέου σε δημοσιογράφο: Την έβρισε on camera - «Τρελαίνομαι με τις τύπισσες αυτές» (Video)

22.09.2023 20:25

Επίθεση με χυδαίους χαρακτηρισμούς κατά μιας δημοσιογράφου έκανε ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος με αφορμή τα στοιχεία για την καθαρότητα του νερού μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel.

Ο δήμαρχος Βόλου επέλεξε να επιτεθεί προσωπικά κατά της δημοσιογράφου, ενώ αμφισβήτησε την εγκυρότητα του μέσου στο οποίο εργάζεται.

«Τρελαίνομαι με τις τύπισσες αυτές» ανέφερε ο δήμαρχος Βόλου προσθέτοντας ότι «θέλω να βρίσω τώρα αλλά θα πιώ λίγο νερό». Συνεχίζοντας στο ίδιο ύφος, ο Αχιλλέας Μπέος απευθύνθηκε και πάλι στη δημοσιογράφο λέγοντας: «Τα κατάφερες, που ήρθες, να με εκνευρίσεις. Γιατί έχεις και το υφάκι».

Στο τέλος της συνέντευξη Τύπου (44:45 στο βίντεο) ο Αχιλλέας Μπέος απευθυνόμενος στη δημοσιογράφο την αποκάλεσε «κοπελίτσα» επαναλαμβάνοντας ότι «δεν σε διαβάζει κανένας», ενώ σύμφωνα με το magnesianews.gr, την ώρα που αποχωρούσε από το γραφείο του Δημάρχου, η Δήμητρα Παλαιοδημοπούλου ο Αχ. Μπέος της απευθύνθηκε με απειλητικό ύφος λέγοντάς της «να μην ξαναπατήσει στο Δημαρχείο» όσο ο ίδιος είναι δήμαρχος, με τη δημοσιογράφο να ανταπαντά ότι το δημαρχείο είναι δημόσιος χώρος και όχι το σπίτι του.

Διαβάστε επίσης:

Πέτρος Κόκκαλης: «Θα ψηφίσω Έφη Αχτσιόγλου και γράμματα γνωρίζω»

Ευάγγελος Αποστολάκης: Κανείς δεν ήξερε τα εθνικά θέματα από την αρχή – Με την τριβή τα μαθαίνεις

Ελληνοτουρκικά: Για συμφωνίες που θα υπογραφούν σύντομα και δεν θα είναι «διακοσμητικού χαρακτήρα» μιλούν κυβερνητικές πηγές

ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 15:27
Exit mobile version