search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 19:34
MENU CLOSE

Περιφερειακές εκλογές: Στήριξη Βαρουφάκη στην «Ανυπότακτη Αττική»

23.09.2023 19:06
BAROUFAKIS

Τη στήριξή του στην «Ανυπότακτη Αττική» και στην υποψήφια Περιφερειάρχη Μαριάνα Τσίχλη, για να εκφραστεί ένα πλατύ ρεύμα διεκδίκησης στις εκλογές της 8ης Οκτώβρη, εξέφρασε ο Γιάνης Βαρουφάκης σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο Χαλάνδρι ενόψει των περιφερειακών εκλογών.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο γραμματέας του ΜέΡΑ25, «με τη Μαριάνα Τσίχλη έχουμε συμπορευτεί και έχει την απόλυτη εμπιστοσύνη, τη δική μου και των συντρόφων μου του ΜέΡΑ25, ότι η φωνή της θα είναι η δική σας φωνή και θα ακουστεί με τρόπο που θα είναι αποτελεσματικός».

Η υποψήφια Περιφερειάρχης και περιφερειακή σύμβουλος Αττικής Μαριάνα Τσίχλη παρουσίασε το έργο και τους στόχους της Ανυπότακτης Αττικής και τόνισε ότι« επιδίωξη της κυβέρνησης και των εκλεκτών της είναι μια Περιφέρεια – τροχονόμος τεράστιων κονδυλίων, που θα διανέμονται στα μεγάλα συμφέροντα, υπό τον έλεγχο των πρωθυπουργικών κύκλων. Για αυτό και επιλέχθηκε ο κος Χαρδαλιάς, ένας ακόμα αποτυχημένος “άριστος”, απολύτως ελεγχόμενος από το σύστημα Μητσοτάκη. Απέναντι σε αυτούς τους σχεδιασμούς, χρειάζεται αντιπολίτευση».

Διαβάστε επίσης:

Νέο παραλήρημα Τζουμάκα κατά Κασσελάκη: «Απατεώνας με αριστερό περιτύλιγμα»

Γιάνης Βαρουφάκης: «Απ’ όλες τις ύβρεις που έχω δεχθεί, η σύγκριση με τον Κασσελάκη κερδίζει το βραβείο»

Αχτσιόγλου: «Δεν παίζουμε με την πολιτική, κάνουμε πολιτική» – Νέο βίντεο λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 19:34