search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 01:35
MENU CLOSE

Γιώργος Αγγελόπουλος: Τα δάκρυα του Ντάνου όταν είδε τη νύφη (Video)

24.09.2023 19:22
ntanos-gamos

Βγήκε από το κλαμπ των εργένηδων ο Γιώργος Αγγελόπουλος ο οποίος παντρεύτηκε την Δήμητρα Βαμβακούση το απόγευμα της Κυριακής 24 Σεπτεμβρίου, στον ιερό ναό Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε παρουσία περίπου 600 καλεσμένων. Ανάμεσά τους και αρκετοί πρώην παίκτες του Survivor. Κουμπάρος τους είναι ο Αναστάσιος Ντούγκας και η κόρη του πρώην ιερέα των Αγίων Ισιδώρων, Ειρήνη Λουπασάκη.

Ο «Ντάνος», ο οποίος έφτασε πρώτος στην εκκλησία, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του όταν έφτασε η αγαπημένη του, όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο. «Είσαι πολύ όμορφη» της είπε. Αφού φίλησε το χέρι της πεθεράς του, έσκυψε να φιλήσει τη νύφη, σχολιάζοντας με χιούμορ πως άργησε.

Αν και οι δυο τους προτιμούσαν αρχικά, να κρατούν χαμηλό προφίλ και να προστατεύουν τη σχέση τους από τα φώτα της δημοσιότητας, πλέον δεν κρύβονται και φροντίζουν να μοιραστούν τη χαρά τους με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Σημειώνεται ότι το κοστούμι του Γιώργου Αγγελόπουλου έχει επιμεληθεί ο σχεδιαστής Νίκος Αποστολόπουλος, ενώ την νύφη έχουν φροντίσει ο Φρέντυ Καλομπράτσος και ο Τρύφωνας Σαμαράς.

Διαβάστε επίσης:

Φαρμάκι στάζει η Σολωμού: «Κορίτσια 22 χρονών με μπότοξ, σπίτι δεν έχουν;» (Video)

Αντώνης Βαρδής: Η κόρη του απαντά για πρώτη φορά στις δύο πρώην συζύγους του (Video)

Ποιος απείλησε ότι θα βγει… γυμνός στο Σύνταγμα αν ο Βασάλος κάνει talk show

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42