search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 20:00
MENU CLOSE

Ο Σταθάκης αποκαλεί τον Κασσελάκη «Μπέπε Γκρίλο» και ο Καρανίκας απαντά «τώρα κατάλαβα γιατί δεν εκλέχτηκες»

24.09.2023 16:09
sta8akis_karanikas

Την ώρα που χιλιάδες μέλη του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ συρρέουν στις κάλπες για την ανάδειξη νέου αρχηγού οι συγκρούσεις μεταξύ των υποστηρικτών της μιας ή της άλλης πλευράς συνεχίζονται με αμείωτη ένταση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η κατάσταση είναι εκρηκτική και πρόσωπα όπως ο πρώην υπουργός Γιώργος Σταθάκης, με πιο σοβαρό και αποστασιοποιημένο προφίλ, φτάνουν να «απασφαλίζουν» με αιχμηρά σχόλια στο Facebook.

Ειδικότερα, το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ σε ανάρτησή του αποκαλεί τον Στέφανο Κασσελάκη με τον «Μπέπε Γκρίλο» που έρχεται να φτιάξει το «Κίνημα των 5 αστέρων» κόντρα στη διάκριση αριστεράς –  δεξιάς, όπως λέει καλώντας ταυτόχρονα σε «Μάχη μέχρι τέλους» για τη διάσωση του κόμματος από αυτή την εξέλιξη.

Η ανάρτηση συνοδεύεται από δύο φωτογραφίες του Στέφανου Κασσελάκη – στη μία μαζί με τον Βαγγέλη Αντώναρο και στην άλλη με τον Παύλο Πολάκη.

«Τώρα κατάλαβα γιατί δεν εκλέχτηκες» απαντά στα σχόλια της ανάρτησης ο Νίκος Καρανίκας, ως θερμός υποστηρικτής του Στέφανου Κασσελάκη.

Ειδικότερα στην ανάρτησή του ο Γιώργος Σταθάκης έγραψε:

«Όλες οι απορίες μου λύθηκαν!!! Έναν Μπέπε Γκρίλο ψάχναμε να φτιάξει ένα κόμμα στο γνωστό μοντέλο τα «πέντε αστέρια», κατά της διάκρισης αριστερά/δεξιά και των εκφυλισμένων αριστερών κομμάτων. Και τον βρήκαμε. Μάχη μέχρι τέλους!».

Με τον Νίκο Καρανίκα να απαντάει με καρφί για την μη εκλογή του πρώην υπουργού καταλογίζοντάς του εμπάθεια:

«Τώρα καταλαβαίνω και εγώ όπως και αρκετός κόσμος γιατί δεν εκλέχτηκεσ. Τόση εμπάθεια το μόνο που σου κάνει είναι να θολώνεις την σκέψη σου ακυρώνοντας την λογική όπως ακριβώς τα λέει ο Σπινοζα».

Διαβάστε επίσης:

Γεωργιάδης στη «σιδηρά κυρία» των Podemos: «Πρωταλήτρια ανεργίας είναι η Ισπανία»

Περιστατικό με ΑΜΕΑ σε λεωφορείο: Πειθαρχικός έλεγχος για τον οδηγό

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Από την Γ’ Σεπτεμβρίου θα δει τα αποτελέσματα ο Κασσελάκης, από την Ακαδημίας η Αχτσιόγλου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 20:00