ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 08:18
MENU CLOSE

Κόντρα Σταθάκη-Πολάκη για Κασσελάκη: «Ψάχναμε έναν Μπέπε Γκρίλο και τον βρήκαμε - Δεν πήρες χαμπάρι τι διάλεξε ο κόσμος»

25.09.2023 14:13

Νέες κόντρες ανάμεσα σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε η νίκη του Στέφανου Κασσελάκη στις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη προέδρου.

Αρχικά, ο κ. Σταθάκης -με χθεσινή ανάρτηση στο Facebook- παρομοίασε τον Κασσελάκη με τον Μπέπε Γκρίλο (Ιταλός κωμικός που ίδρυσε το πολιτικό κόμμα «Κίνημα Πέντε Αστέρων»), γράφοντας: «Όλες οι απορίες μου λύθηκαν!!! Έναν Μπέπε Γκρίλο ψάχναμε να φτιάξει ένα κόμμα στο γνωστό μοντέλο τα «πέντε αστέρια», κατά της διάκρισης αριστερά/δεξιά και των εκφυλισμένων αριστερών κομμάτων. Και τον βρήκαμε. Μάχη μέχρι τέλους!!!!!!». Την ανάρτησή του συνόδευαν και δύο φωτογραφίες του Κασσελάκη, με τους Αντώναρο και Πολάκη.

Ο κ. Πολάκης απάντησε σήμερα στον κ. Σταθάκη, κάνοντας λόγο για αχαρακτήριστη ανάρτηση και υπενθυμίζοντάς του ότι δεν εξελέγη βουλευτής καθώς ο κόσμος τα Χανιά προτίμησε τον ίδιο.

«Κύριε καθηγητά μου, Γιώργο Σταθακη, που έγραψες αυτήν την αχαρακτήριστη ανάρτηση εχθές, θέλω απλά να σου πω πως:

α) ο κόσμος διάλεξε με ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ ποσοστά (και στα Χανιά) βλέποντας τη δεύτερη φωτογραφία αφενός αλλά και ξέροντας τι ακριβως έγινε τον Φλεβάρη φέτος… αλλά μάλλον δεν το πήρες χαμπάρι!!

και

Β) Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ όχι απλά δεν ψάχνει για Πέπε Γκριλο, αλλά βασικά απέρριψε με πάταγο όλους τους αυτοδιορισμένους θεματοφύλακες και ιδιοκτήτες του, της ΜΗΔΕΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ και της ΜΕΙΟΨΗΦΙΚΗΣ-ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΠΕΥΘΥΝΣΗΣ!!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Πολάκης.

Διαβάστε επίσης:

Κασσελάκης μετά τη συνάντηση με Τσίπρα: Εύχομαι να φανώ αντάξιος της κληρονομιάς που μου παρέδωσε

Κυβέρνηση για Κασσελάκη: Ελπίζουμε σε σοβαρή αντιπολίτευση, αλλά βλέπουμε συμπόρευση με τοξικότητα

«Καρφί» Κασσελάκη για ΜΜΕ: «Εύχομαι κάποια στιγμή τα κανάλια να μην τα επηρεάζουν οι κυβερνήσεις» (video)

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 08:15
Exit mobile version