search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 09:31
MENU CLOSE

Κασσελάκης: Παραμένει πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ο Φάμελλος – Στιγμιότυπα από τη Βουλή (Photos + Video)

26.09.2023 11:50
kasselakis_famellos

Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες που ήθελαν τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη να κρατά στη θέση του ως πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας τον Σωκράτη Φάμελλο.

Σε συνάντηση που είχαν οι δύο τους στο γραφείο του κ. Φάμελλου στη Βουλή, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τον ευχαρίστησε και του ζήτησε να συνεχίσει το έργο του ως πρόεδρος της Κ.Ο. «για το καλό του τόπου».

Από την πλευρά του, ο Σωκράτης Φάμελλος ανέφερε πως είναι τιμή του να καλωσορίζει τον νέο πρόεδρο στην «έδρα της παραγωγής» όπως είπε, ενώ πρόσθεσε ότι μπροστά τους έχουν πολλή δουλειά και μεγάλη ευθύνη.

Αναλυτικά ο διάλογος μπροστά στις κάμερες:

ΦΑΜΕΛΛΟΣ: Μεγάλη μου τιμή να σας καλωσορίζω στην έδρα της παραγωγής, θερμά συγχαρητήρια, η κοινωνία μας έχει ανάγκη και πρέπει να ανταποκριθούμε

ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ: Ευχαριστώ πάρα πολύ Σωκράτη και να συνεχίσεις το έργο σου ως πρόεδρος της Κ.Ο πάντα για το καλό του τόπου

ΦΑΜΕΛΛΟΣ: Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας, μεγάλη ευθύνη με συλλογικότητα

ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ: Έχουμε ευθύνη σε όλο τον κόσμο και στους χιλιάδες ψηφοφόρους

Ο Σωκράτης Φάμελλος ξενάγησε τον Στέφανο Κασσελάκης στους χώρους της Βουλής:

Συνάντηση με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες

Ψήφο εμπιστοσύνης στον Σωκράτη Φάμελλο και ενώπιον των δημοσιογράφων που καλύπτουν το ρεπορτάζ της Βουλής έδωσε ο Στέφανος Κασσελάκης στην πρώτη του συνάντηση με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες. Χαλαρός και ιδιαίτερα φιλικός ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνομίλησε μαζί τους, προϊδεάζοντας για πλούσιο έργο από την πλευρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
“Έχουμε πολλή δουλειά. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα παράγει από εδώ και πέρα πολιτικές προτάσεις και μεταρρυθμίσεις και ως κόμμα και ως κοινοβουλευτική ομάδα αλλά κυρίως και ως μέρος της κοινωνίας. Η κοινωνία θα είναι μέρος των λύσεων διότι το έχει ανάγκη και η κοινωνία και η οικονομία και το μέλλον γενικά όλης της χώρας”, είπε και εξήρε το έργο του Σωκράτη Φάμελλου και του γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Διονύση Καλαματιανού. ” Ο Σωκράτης, ο Διονύσης και όλη η ομάδα κάνουν τιτάνιο άθλο να μπορέσουν να προωθήσουμε τις θέσεις μας”, ανέφερε για να προσθέσει ότι “έχουμε πια μία πολύ μεγαλύτερη ομάδα και κοινωνία να τους υποστηρίξει να πετύχουμε όλοι συλλογικά”.
Ο Στέφανος Κασσελάκης απαντώντας σε ερώτηση των δημοσιογράφων είπε πως θα έχει και γραφείο στη Βουλή.

Οι δημοσιογράφοι που καλύπτουν τις εργασίες της Βουλής ευχήθηκαν καλή δύναμη στον Στέφανο Κασσελάκη και τον ενημέρωσαν ότι πρόκειται για ένα από τα πιο “σκληρά” ρεπορτάζ, καθώς οι συνεδριάσεις είναι συχνά μαραθώνιες, ξεπερνώντας κάποιες φορές τις 12 ώρες. “Έχουν υπερβεί και τις 24 ώρες”, του είπαν με εκείνον να απαντά: “Άρα, αν έρθω να εργαστώ στις δύο το πρωί, θα μπορούσα να σας βρω εδώ. Μην εκπλαγείτε αν συμβεί. Θα μπορέσω να σας βρω;”

Νωρίτερα, ξεναγήθηκε από τον κ. Φάμελλος στους χώρους του Κοινοβουλίου, ενώ συνομίλησε και τον βουλευτή της ΝΔ Ιάσωνα Φωτήλα:
Ιάσων Φωτήλας: Καλή επιτυχία στα νέα σας καθήκοντα
Στέφανος Κασσελάκης: Να έχετε καλή συνεργασία με τον Φάμελλο
Ιάσων Φωτήλας: Έχουμε εξαιρετικές σχέσεις, μπορεί να σας το επιβεβαιώσει και ο κ. Φάμελλος.

Διαβάστε επίσης:

Ραγκούσης και Καλπάκης για τις πρώτες αλλαγές προσώπων στον ΣΥΡΙΖΑ: «Τις μάθαμε από τα ΜΜΕ»

Φίλης: «Ο Κασσελάκης είναι κάτι μεταξύ Πέπε Γκρίλο και Τραμπ – Ηττηθήκαμε για τρίτη φορά» (Video)

Νέος εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας ο Νίκος Ρωμανός

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 09:28