search
ΤΡΙΤΗ 04.06.2024 14:21
MENU CLOSE

«Πλειστηριασμό πατριωτισμού» καταλόγισε στη Νίκη η κυβέρνηση 

27.09.2023 11:25
domna_mixailidou_new

Πλειστηριασμό πατριωτισμού για τη δημιουργία εντυπώσεων καταλόγισε στη Νίκη η Δόμνα Μιχαηλίδου με αφορμή την πρόταση για επαναφορά της έπαρσης της σημασίας και την απαγγελία του εθνικού ύμνου στα δημοτικά σχολεία.

«Δεν ξέρω αν θέλετε να γυρίσετε τη χώρα στο χθες, εμείς θέλουμε την Ελλάδα να πηγαίνει μπροστά», ανέφερε η υφυπουργός Παιδείας απαντώντας σε σχετική επίκαιρη ερώτηση του Δημήτρη Νατσιού

«Η Πολιτεία ορίζει ότι η σημαία μας θα κυματίζει στο προαύλιο όλων των σχολείων, όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων», ανέφερε για να προσθέσει ότι «η ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης είναι μία διαρκής διαδικασία που καλλιεργείται μέσα στην τάξη και όχι στην αυλή και, οι μαθητές τιμούν την σημαία που είναι σύμβολο της ενότητας του λαού μας, σε όλες τις εθνικές επετείους». 

Την άποψη ότι «η εκπαίδευση πρέπει να είναι συντηρητική», είπε από την πλευρά του ο πρόεδρος της Νίκης, υποστηρίζοντας ότι δυστυχώς στις μέρες μας απομακρύνεται από την τροφό του γένους μας, δηλαδή την Ορθόδοξη εκκλησία.

Διαβάστε επίσης:

Χατζηδάκης από Τίρανα: «Με την ευρωπαϊκή προοπτική των Δυτικών Βαλκανίων, με προϋπόθεση το κράτος δικαίου»

Έλενα Ακρίτα κατά Εφημερίδας των Συντακτών για τον «υπέρκομψο Τάιλερ»

Δώρα Αυγέρη: Τα συντροφικά μαχαιρώματα δεν δίνουν τον τόνο της κομματικής ωριμότητας (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 04.06.2024 14:21