search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 10:37
MENU CLOSE

Ναύπλιο – Άργος: Λιβανέζοι είχαν στήσει απάτη – Αγόραζαν αυτοκίνητα με πλαστά παραστατικά πληρωμής

28.09.2023 08:50
aftokinita_big

Στα δίχτυα μιας εγκληματικής οργάνωσης απατεώνων από το Λίβανο είχαν πέσει αρκετοί έμποροι αυτοκινήτων σε διάφορες περιοχές του Ναυπλίου.

Οι Λιβανέζοι εμφανίζονταν ως πελάτες και εξαπατούσαν τους εμπόρους δίνοντας πλαστά πιστοποιητικά πληρωμής. Στη συνέχεια εξαφανιζόταν με τα αυτοκίνητα, τα οποία σκόπευαν να διαλύσουν και να πουλήσουν τα εξαρτήματά τους για ανταλλακτικά. Ο ακριβής αριθμός των οχημάτων που έκλεψαν ερευνάται ακόμα με κάποια αυτοκίνητα να έχουν βρεθεί ενώ για τα υπόλοιπα βρίσκεται σε εξέλιξη η προανάκριση για να διαλευκανθεί πλήρως η δράση των απατεώνων.

Οι τέσσερις Λιβανέζοι εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας σε μια πολυτελή βίλα την οποία είχαν νοικιάσει και διέμεναν στην περιοχή της Νέας Επιδαύρου. Όταν συνελήφθησαν, διαπιστώθηκε ότι είχαν εξαπατήσει και τον ιδιοκτήτη της βίλας, καθώς είχαν αφήσει απλήρωτο το ενοίκιο!

Κατασχέθηκε ένα αυτοκίνητο, το οποίο φέρονται να είχαν αγοράσει νόμιμα, σύμφωνα με πληροφορίες του anagnostis.org. Σε βάρος των τεσσάρων αλλοδαπών σχηματίζεται δικογραφία για εγκληματική οργάνωση, απάτες και πλαστογραφία κατ’ εξακολούθηση και κατ’ επάγγελμα, με την οποία θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία Elias – Εύβοια: «Είμαστε εγκλωβισμένοι με τους πυροσβέστες» – Μήνυμα του 112 για απαγόρευση κυκλοφορίας (video)

Κακοκαιρία Elias: Σε ποιες περιοχές δεν θα ανοίξουν σήμερα τα σχολεία

Άκης Τσελέντης: «Πιθανός ένας σεισμός 4,8 Ρίχτερ στον Κορινθιακό – Παρακαλώ όχι πανικό»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 10:33