search
ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 00:53
MENU CLOSE

Εύβοια: Nεκρός σε 52 μέτρα βάθος ο πιλότος του ελικοπτέρου – Βρέθηκε μέσα στην άτρακτο – Ήταν ο μόνος που επέβαινε (videos)

29.09.2023 11:31
elikoptero_evoia_ert

Τραγική κατάληξη είχαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του χειριστή του ελικοπτέρου που κατέπεσε χθες στη θάλασσα, στην παραλία Αχλάδι, στη Βόρεια Εύβοια.

Ο άτυχος πιλότος εντοπίστηκε νεκρός στα 52 μέτρα βάθος ενώ όπως διαπιστώθηκε ήταν και ο μόνος που επέβαινε στο ελικόπτερο.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο χειριστής του ελικοπτέρου βρέθηκε από τους βατραχανθρώπους του λιμενικού, μέσα στην άτρακτο…

Υπενθυμίζεται ότι στις έρευνες εκτός από σκάφη του λιμενικού και ιδιωτικά σκάφη συμμετείχε και ομάδα της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού.

Ο χειριστής του ελικοπτέρου, Μιχάλης Λάμπος, ήταν 69 ετών συνταξιούχος της Πολεμικής Αεροπορίας και θεωρείτο από τους πλέον έμπειρους πιλότους Πολεμικών ελικοπτέρων της Αεροπορίας Στρατού.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού

Εντοπισμός και ανάσυρση σορού άνδρα από στελέχη ομάδας ΜΥΑ του Λιμενικού σώματος στη θαλάσσια περιοχή Αχλαδίου Ευβοίας.

To χρονικό

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, το ελικοπτέρο Α-109 απογειώθηκε χθες το πρωί από το ελικοδρόμιο των Αφιδνών, ενώ ο χειριστής ενημέρωσε ότι θα προσγειωθεί στο Μαντούδι Ευβοίας.

Το ελικόπτερο προσγειώθηκε στις 09:00 το πρωί και απογειώθηκε στις 10:13 από το Μαντούδι και έκτοτε το στίγμα του χάθηκε από τα ραντάρ.

Αυτόπτες μάρτυρες είδαν και κατέγραψαν το ελικόπτερο να πετάει πολύ χαμηλά πριν συντριβεί στη θάλασσα…

Διαβάστε επίσης:

Νέες ταυτότητες: «Ανοίγουν» ραντεβού και τον Δεκέμβριο – Διπλασιάζονται για Οκτώβριο, Νοέμβριο λόγω αυξημένης ζήτησης

Χανιά: Πυροβόλησαν γάτα την ώρα που κοιμόταν – Οργή για την κτηνωδία

Θεσσαλονίκη: Διασωληνωμένος 37χρονος που έπεσε από τον 2ο όροφο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 00:46