search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 05:37
MENU CLOSE

Εμφύλιος Ιωακειμίδη – Σγουρού για τον… Σπύρο Χατζάρα και ωφελημένο τον Χαρδαλιά

02.10.2023 18:01
ioakeimidis sgouros

Όλοι δουλεύουν για τον Χαρδαλιά όπως φαίνεται! Κι αν όχι όλοι, τουλάχιστον οι δύο υποψήφιοι περιφερειάρχες της κεντροαριστεράς, ο Γιάννης Σγουρός και ο Γιώργος Ιωακειμίδης.

Ο πρώτος με την επιλογή του να συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιό του έναν κλασικό «ψεκ» και συνωμοσιολόγο, τον συνταξιούχο δημοσιογράφο της ΕΡΤ Σπύρο Χατζάρα (που είχε εισπράξει την απάντηση από τον Ανδρέα Παπανδρέου «αν είναι καθιερωμένη δήλωση πες την μόνος σου»), ο οποίος είχε κάνει μία εμετική ανάρτηση το 2021, χαρακτηρίζοντας «εθνωφελή» την εκτέλεση «200 Κόκκινων καθαρμάτων», όπως έλεγε, στην Καισαριανή το 1944!

Ο δεύτερος, που κάνει ουσιαστικά μονομέτωπο στον Γιάννη Σγουρό με στόχο προφανώς να περάσει εκείνος στον δεύτερο γύρο των εκλογών, αδιαφορώντας εν τέλει εάν θα υπάρξει καν επαναληπτική αναμέτρηση, καθώς με τούτα και με κείνα, ο Νίκος Χαρδαλιάς δείχνει ικανός να κερδίσει από την πρώτη Κυριακή την περιφέρεια Αττικής.

Ο Ιωακειμίδης ζήτησε με μία οργίλη ανακοίνωση να απομακρύνει ο Σγουρός τον Χατζάρα από το ψηφοδέλτιό του.

Αλλά ό,τι και να συμβεί πλέον, η σύγκλιση και συνεργασία σε τυχόν δεύτερο γύρο, των δύο κεντροαριστερών συνδυασμών μοιάζει εντελώς απίθανη.

Το προβάδισμα, είτε μικρό, είτε μεγάλο, του Χαρδαλιά από την πρώτη Κυριακή, θα μπορούσε να ανατραπεί (με μικρές πιθανότητες έστω), μόνο από μία μεγάλη συνεργασία Σγουρού – Ιωακειμίδη.

Μόνο που η προοπτική αυτής της συνεργασίας έχει ήδη τορπιλιστεί… Και άρα ο Χαρδαλιάς να εμφανίζεται από τώρα ο σχεδόν βέβαιος νικητής αυτής της αναμέτρησης.

Διαβάστε επίσης:

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 01:34