search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 17:58
MENU CLOSE

Λίβερπουλ: Έλαβε το ηχητικό ντοκουμέντο από τον διάλογο VAR-διαιτητή μετά τον σάλο με το ακυρωθέν γκολ στο ματς με την Τότεναμ

03.10.2023 21:19
liverpool-new

Στη διάθεση της Λίβερπουλ βρίσκεται το υλικό και οι συνομιλίες από το VAR κατά τη διάρκεια της λανθασμένης απόφασης που οδήγησε στην ακύρωση του κανονικού γκολ του Λουίς Ντίας στο παιχνίδι με την Τότεναμ.

Η PGMOL υποσχέθηκε επίσης να δώσει στη δημοσιότητα το ηχητικό υλικό των συζητήσεων μόλις αυτό εξεταστεί από τον σύλλογο του Άνφιλντ.

Η Λίβερπουλ υποσχέθηκε να «διερευνήσει» τις επιλογές της για να δικαιωθεί για το ατόπημα και το πρώτο βήμα ήταν να ζητήσει το αρχείο ήχου από την PGMOL. Η επιθυμία αυτή έχει πλέον εκπληρωθεί και η Λίβερπουλ έχει λάβει τις κασέτες.

Τώρα θα πάρει χρόνο για να εξετάσει την ηχογράφηση πριν πάρει οποιαδήποτε απόφαση για το τι θα κάνει στη συνέχεια, επιμένοντας ότι υπάρχει μια «σειρά από επιλογές» στο τραπέζι για να λάβει ο σύλλογος.

Υπενθυμίζεται ότι το γκολ του Ντίαζ ακυρώθηκε λανθασμένα λόγω ενός μπερδέματος με το VAR να θεωρεί ότι ο Simon Hooper στο γήπεδο είχε κατακυρώσει γκολ, πράγμα που σημαίνει ότι όσοι βρέθηκαν στο Stockley Park είπαν ότι ο έλεγχος ήταν «πλήρης» και το παιχνίδι συνεχίστηκε λανθασμένα με ένα ελεύθερο σουτ των Σπερς.

Διαβάστε επίσης:

ΟΦΗ – ΑΕΚ 2-0: Ήττα για την Ένωση από τους Κρητικούς (Video)

Βασίλης Σπανούλης: Και επίσημα στον πάγκο της εθνικής ομάδας για τα επόμενα δύο χρόνια

Τελεσίγραφο Μαρινάκη: «Άλλη αγωνιστική με Μάνταλους δεν μπορεί να παιχτεί»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 17:57