search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 02:16
MENU CLOSE

Κωστής Μαραβέγιας: «Η ζήλια είναι σαν τρύπα που σε ρουφάει – Από υπερβολικές σκηνές ξεκινούν οι γυναικοκτονίες» (Videos)

04.10.2023 10:19
maravegias-new (2)

Για τον γάμο του με την Τόνια Σωτηροπούλου, όπως και για το ενδεχόμενο να εργαστεί ξανά στην τηλεόραση μίλησε ο Κωστής Μαραβέγιας.

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή “The2Night Show”, ο καλλιτέχνης μίλησε, επίσης, περί εθισμών αλλά και τοξικά συναισθήματα που -όπως τονίζει- είναι σαν «τρύπες που μπορούν να σε ρουφήξουν».

«Τα πάντα είναι εθιστικά. Εθιστικό μπορεί να είναι όταν θες συνέχεια έρωτες, να ανανεώνεσαι. Έχω εξασκήσει την αυτοκυριαρχία μου και μπορώ να σταματήσω εύκολα κάτι που δεν μου κάνει καλό. Είμαι vegan και έχω κόψει το αλκοόλ εδώ και 6 χρόνια» είπε, ενώ αναφερόμενος στη σχέση του με την Τόνια Σωτηροπούλου επισήμανε ότι αυτή στηρίζεται στη απόλυτη ελευθερία.

«Οι ζήλιες είναι για άλλες ηλικίες, είναι μία μαύρη τρύπα που σε ρουφάει. Δεν υπάρχει ούτε ζήλια, ούτε κτητικότητα, υπάρχει απόλυτη ελευθερία.

Γυναικοκτονίες ξεκινάνε από υπερβολικές σκηνές ζήλιες και ψυχωτικών επεισοδίων. Η ζήλια όταν υπάρχει πρέπει να δουλεύεται και να υπάρχει πρόοδος» υπογράμμισε.

Τέλος, ο Κωστής Μαραβέγιας αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να εργαστεί ξανά στην τηλεόραση, επισημαίνοντας ότι παρόλο που του αρέσει, εν τέλει, νιώθει ότι δεν μπορεί.

«Μου άρεσε η τηλεόραση αλλά είχα πρόβλημα γιατί δεν μπορώ την επανάληψη» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Εντ Σίραν: Μετά από συναυλία κάπνισε τόσο πολύ χόρτο με τον Snoop Dogg που «δεν μπορούσε να δει»

Έλον Μασκ: Μήνυση από την πρώην σύντροφό του, Grimes- Τον κατηγορεί ότι δεν την αφήνει να δει ούτε φωτογραφία των παιδιών τους

Κραουνάκης: «Έχω ξοδευτεί πολύ και δεν έχω μετανιώσει» – Tι είπε για την Δανάη Λουκάκη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 00:06