search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 11:50
MENU CLOSE

Μακελειό στη Λούτσα: Εξιχνιάστηκε η δολοφονία των έξι Τούρκων – Το μεσημέρι οι ανακοινώσεις

04.10.2023 11:42
LOUTSA_229_new

Εξιχνιάστηκε η υπόθεση της δολοφονίας των έξι Τούρκων στη Λούτσα (Αρτέμιδα), στις 11 Σεπτεμβρίου 2023.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την ΕΛΑΣ, η παρουσίαση για την εξιχνίαση της εξαπλής δολοφονίας θα γίνει στις 13:30 στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη από τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και την εκπρόσωπο Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες για την υπόθεση έχουν γίνει δύο νέες συλλήψεις.

Στο μακελειό της Αρτέμιδας οι δράστες, που όπως εκτιμάται διέφυγαν από τη χώρα, πυροβόλησαν πάνω από 60 φορές, με δύο πιστόλια και δύο αυτόματα όπλα.

Το χρονικό του μακελειού

Η πρωτοφανής για τα ελληνικά χρονικά εκτέλεση σημειώθηκε στις 11 Σεπτεμβρίου στην συμβολή των οδών Αρίωνος και Ακροπόλεως στη Λούτσα, όταν άγνωστοι γάζωσαν με 25 σφαίρες ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν έξι άτομα.

Οι πέντε βρέθηκαν εντός ενός οχήματος και ο ένας εκτός του αυτοκινήτου, ενώ σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά και οι 6 έφεραν τραύμα από εννιάρι πιστόλι.

Λίγες ώρες αργότερα στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος είχε συλληφθεί ένας υπήκοος Τουρκίας με πλαστό διαβατήριο και τέσσερα φυσίγγια ίδιου διαμετρήματος με αυτά που χρησιμοποιήθηκαν στην εκτέλεση.

Παράλληλα δέκα ύποπτοι συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση σε επιχειρήσεις που διεξήχθησαν στην Κωνσταντινούπολη και τη Σμύρνη με την υποψία ότι ήταν μέλη της εγκληματικής οργάνωσης του Μπαρίς Μπογιούν και ετοιμάζονταν να προβούν σε αντίποινα μετά τη δολοφονία των έξι.

Διαβάστε επίσης

Δομοκός: Σοβαρό τροχαίο με αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε παιδί 2,5 χρονών – Έπεσε πάνω σε κολόνα

Ζερεφός: «Θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε με τα ακραία καιρικά φαινόμενα» (Video)

Χανιά: Προσπάθησε να ασελγήσει σε φίλο του γιου του – Συνελήφθη από την αστυνομία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 11:50