search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 01:06
MENU CLOSE

Πάνος Μιχαλόπουλος: Σπάνια δημόσια εμφάνιση μετά από χρόνια (Photo)

05.10.2023 12:17
panos-michalopoylos-new

Μια σπάνια δημόσια εμφάνιση πραγματοποίησε ο Πάνος Μιχαλόπουλος ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει επιλέξει να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά και τα τηλεοπτικά δρώμενα.

Η τελευταία φορά που ο ηθοποιός εθεάθη σε εξοδό του ήταν το 2009 όταν παρευρέθηκε σε εγκαίνια καταστήματος.

Τη σχετική φωτογραφία στα social media δημοσίευσε ο παλαίμαχος διαιτητής, Ηρακλής Τσίκινης γράφοντας στη λεζάντα: «Η Συνάντηση με τον τεράστιο Πάνο Μιχαλόπουλο».

«Δεν με ενδιαφέρουν ούτε το θέατρο ούτε η τηλεόραση και η ζωή μου είναι σε άλλο στάδιο από αυτό που ζούσα, έως τότε που πήρα την απόφαση να αποσυρθώ. Για μένα δεν ήταν δύσκολο. Πήρα αυτή την απόφαση το 2008. Εκτοτε ούτε εμφανίστηκα πουθενά ούτε έκανα απολύτως τίποτα με θέμα δημοσιότητας» είχε πει ο ηθοποιός σε παλαιότερη συνέντευξή του ο οποίος, πλέον, ασχολείται με τα κτήματά του στην Καλαμάτα, προσθέτοντας:

«Δεν με ενδιέφερε να διατηρήσω την εικόνα μου, ούτε τίποτα τέτοιο, το οποίο θεωρώ και ματαιόδοξο. Έκανα μια δουλειά. Ως δουλειά είπα “τελείωσα, δεν έχω να δώσω τίποτα άλλο” και έτσι έφυγα. Ακούω πολλές φορές να λένε ότι “είναι επώδυνο για έναν καλλιτέχνη να φεύγει”. Όχι, για μένα δεν ήταν καθόλου επώδυνο. Ξέρεις πόση ευτυχία μού προσφέρει να ασχολούμαι με τα δέντρα, την καλλιέργεια και την αγροτική ζωή; Παίρνω ζωή απ’ όλο αυτό. Είναι τρομερό ότι ο κόσμος σέβεται την απόφαση που έχω πάρει να μη θέλω να ασχοληθώ άλλο με την υποκριτική τέχνη και τη δημοσιότητα. Ο κόσμος με έχει αγαπήσει πάρα πολύ και δεν με ρωτάει γιατί δεν δουλεύω πια. Αυτό είναι ένα από τα παράσημα που μπόρεσα να κατακτήσω από τη δουλειά μου: ο σεβασμός και η εκτίμηση του κόσμου».

Διαβάστε επίσης:

Σάρον Στόουν: «Είμαι ανάπηρη» – Το άγνωστο πρόβλημα υγείας που αποκάλυψε μετά από χρόνια

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Ημίγυμνη στους δρόμους της Νέας Υόρκης (photos)

Γρηγόρης Βαλτινός: «Ήμουν στη σκηνή και τα μάτια έτρεχαν μόνα τους»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42