search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 02:13
MENU CLOSE

Βρούτσης: Το α’ εξάμηνο του 2024 θα έχουν λυθεί τα προβλήματα στο Καυτανζόγλειο

05.10.2023 12:58
giannis-vroutsis

Μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2024 θα έχουν αποκατασταθεί τα ηλεκτρομηχανικά προβλήματα πυρασφάλειας και τα ζητήματα πυρασφάλειας στο Καυτανζόγλειο Στάδιο Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με τον αρμόδιο υπουργό Γιάννη Βρούτση.

Στο πλαίσιο συζήτησης επίκαιρης ερώτησης του βουλευτή του ΚΚΕ Γιάννη Δελή, ο κ. Βρούτσης παραδέχθηκε πως τα προβλήματα είναι υπαρκτά και συμπλήρωσε πως αν και οι ανάγκες σύμφωνα με τη διοίκηση του Σταδίου είναι 700.000 ευρώ, άμεσα κατατίθεται ένα εκατ. ευρώ στο Καυτανζόγλειο, ώστε να αποκτήσει και πάλι την αίγλη του. «Προτεραιότητα έχει η ασφάλεια αθλητών, προπονητών, φιλάθλων», ανέφερε. Σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό Αθλητισμού ο προϋπολογισμός του υπουργείου είναι αυξημένος κατά 30% σε σχέση με πέρυσι, γεγονός που μεταφράζεται σε 13,5 εκατ. ευρώ για έργα υποδομών.

«Για πρώτη φορά με την απόφαση μας υποχρεούται να υπάρχει στατική άδεια και άδεια πυρασφάλειας. Αυτό συνέβη έναν μήνα πριν το γεγονός με το ΟΑΚΑ. Πολλά αθλητικά κέντρα μπήκαν σε διαδικασία αδειών. Δεν υπάρχει ούτε ένας φίλαθλος ή προπονητής ή αθλούμενος που να λέει ότι δεν ήταν στη σωστή κατεύθυνση η απόφαση αυτή. Σε σύντομο χρονικό διάστημα όλοι θα πάρουν τις απαραίτητες άδειες της λειτουργίας τους», είπε.

Διαβάστε επίσης:

Λάρισα: Κάτοικοι έστειλαν εξώδικο στο Δήμο – «Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα»

Υπόθεση Φραγκούλη: «Κόλαφος» η εισαγγελική πρόταση για τον αστυνομικό – «Ανθρωποκτονία με πρόθεση, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση»

Σοκ στη Χαλκίδα: Πατέρας κατηγορείται ότι προσπάθησε να βιάσει τον 10χρονο γιο του (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 01:20