search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 13:55
MENU CLOSE

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023 – Ψαρά: Βγήκε δήμαρχος για 4η φορά

08.10.2023 15:22
ekloges

Ήξεραν τον Δήμαρχο πριν καν ανοίξουν οι κάλπες. Ο δάσκαλος Κώστας Βρατσάνος -ο οποίος ηγείται του μοναδικού συνδυασμού που κατέρχεται στις σημερινές εκλογές– εκλέγεται δήμαρχος για 4η φορά.

Μοναδικό του στοίχημα πόσοι τελικά θα ψηφίσουν στα Ψαρά (όπου, όπως και σε Χίο και Οινούσσες, η διαδικασία εξελίσσεται ομαλά και στα 152 εκλογικά τμήματα του νομού) και ποιοι από τους 18 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους θα καταλάβουν θέσεις στο νέο 13μελες Δημοτικό Συμβούλιο.

Στις εκλογές του 2019, όπου υπήρχαν δύο συνδυασμοί, ψήφισαν στο νησί του Κανάρη 378 ψηφοφόροι.

Σε ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Facebook, o Κώστας Βρατσάνος έγραψε: «Συμμετέχουμε στη γιορτή της δημοκρατίας με χαμόγελο και επιλέγουμε τους αντιπροσώπους που θα μας εκπροσωπήσουν στο δήμο και στην περιφέρεια την επόμενη πενταετία. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συμμετέχοντες και ιδιαίτερα στους συμπατριώτες μας που ταξίδεψαν στο νησί μας για να ασκήσουν το δημοκρατικό τους δικαίωμα και να δώσουν δύναμη στους υποψηφίους μας.
Καλή επιτυχία σε όλες και όλους
!!».

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Κρύπτη με εργαστήριο υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης εντόπισε η αστυνομία – Τρεις συλλήψεις

Αλέξης Κούγιας για Στέφανο Κασσελάκη: «Απαγορεύεται παγκοσμίως να αποκτήσουν παιδί με παρένθετη μητέρα – Στην Ελλάδα δεν μπορούν καν να υιοθετήσουν» (video)

Βόλος: Καταγγελία για νέο ξυλοδαρμό και «γαλλικά» από τον Μπέο – «Θα σας γ@μ…με, τελειώσατε κουφ@λες!»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 13:53