search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 09:04
MENU CLOSE

Μεξικό: Πρώην παίκτης του NFL συνελήφθη για τον θάνατο της μητέρας του – Πάλεψε στο αεροπλάνο με τους αστυνομικούς (Video)

14.10.2023 14:06
aeroplano1

Ο πρώην παίκτης του NFL, Σέρτζιο Μπράουν, ο οποίος συνελήφθη για φόνο πρώτου βαθμού σε σχέση με τον θάνατο της μητέρας του, πάλεψε με Μεξικανούς αξιωματικούς σε αεροπλάνο την Κυριακή στην Πόλη του Μεξικού, ενώ προσπαθούσαν να τον εκδώσουν πίσω στις Ηνωμένες Πολιτείες, σύμφωνα με βίντεο που προβλήθηκε στο CBS8 στο Σαν Ντιέγκο.

Η Μισέλ Γουίλιαμς, κάτοικος του Lakeside της Καλιφόρνια, τράβηξε το βίντεο ενώ το αεροπλάνο της Aeromexico βρισκόταν στον αεροδιάδρομο.

Η Μισέλ Γουίλιαμς και η οικογένειά της επέστρεφαν όταν ο Brown άρχισε να μιλάει δυνατά και να τσακώνεται με δύο αξιωματικούς στη θέση του σε ένα αεροπλάνο που κατευθυνόταν προς την Τιχουάνα.

«Με απαγάγουν ξανά… Είμαι από το Σικάγο», είπε ο Μπράουν πριν σπρώξει έναν από τους αστυνομικούς. «Δεν πρέπει να πάω στην Τιχουάνα. Άσε με να φύγω. Αυτό είναι απαγωγή».

Ο Μπράουν δεν είχε χειροπέδες, σύμφωνα με την Γουίλιαμς, και χρειάστηκαν περίπου 90 λεπτά στους αστυνομικούς για να τον βγάλουν από το αεροπλάνο.

Ένας γιατρός προσπάθησε να ηρεμήσει τον Μπράουν και πρόσφερε στην πρώην ασφάλεια ένα ποτήρι νερό.

Διαβάστε επίσης:

Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Ανοίγει η διάβαση της Ράφα – Νέο τελεσίγραφο του Ισραήλ

Πόλεμος στο Ισραήλ: Νεκρός υψηλόβαθμος αξιωματούχος της Χαμάς στη Γάζα

Μπορέλ για Γάζα: «Το σχέδιο εκκένωσης 1,1 εκατ. κατοίκων είναι αδύνατο να εφαρμοστεί»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 09:00