search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 10:29
MENU CLOSE

Τραγωδία στην Καστοριά: 42χρονος εντοπίστηκε νεκρός στη λίμνη

14.10.2023 14:41
ekav_vrady

Τραγικό τέλος είχε η αναζήτηση για αγνοούμενο 42χρονο στην Καστοριά, καθώς εντοπίστηκε νεκρός σε βάθος 3,5 μέτρων στη λίμνη.

Ο αγνοούμενος εντοπίστηκε νεκρός μέσα στη λίμνη, σε βάθος 3,5 μέτρων, σε κοντινή απόσταση από το σημείο που είχαν βρεθεί τα ρούχα του. Την εξαφάνιση είχε δηλώσει στην αστυνομία η μητέρα του. Είχε αναφέρει ότι ο γιος της βγήκε με το αυτοκίνητό του και δεν επέστρεψε σπίτι.

Το άψυχο σώμα του 42χρονου που αναζητούνταν το τελευταίο εικοσιτετράωρο στην Καστοριά, εντοπίστηκε το πρωί του Σαββάτου στο βυθό της λίμνης. Την εξαφάνιση του άτυχου άντρα είχε δηλώσει η μητέρα του, η οποία δεν είχε νέα του από το βράδυ της περασμένης Πέμπτης 12 Οκτωβρίου.

Το αυτοκίνητό του βρέθηκε παρκαρισμένο στην όχθη της λίμνης, στο δρόμο προς το Νοσοκομείο της Καστοριάς και εκεί εντοπίστηκαν και κάποια από τα ρούχα του.

Εκτεταμένες έρευνες πραγματοποιήθηκαν από την αστυνομία και την ΕΤΑΚ Καστοριάς στην περιοχή γύρω από τη λίμνη, αλλά και μέσα στη λίμνη, με τη συνδρομή κλιμακίου της ΕΜΑΚ που έφτασε από τη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε επίσης:

Αιγάλεω: Χαράκωσαν στο φρύδι 16χρονη έξω από το μετρό για ένα κινητό

Φαρ ουέστ στο Αίγιο: Πυροβολισμοί μεταξύ αστυνομικών και κακοποιών – Επιχείρησαν να ανατινάξουν ΑΤΜ

ΕΑΠ: Ομαδικές αγωγές για τα επαγγελματικά δικαιώματα – 62 απόφοιτοι ζητούν 50.000 αποζημίωση έκαστος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 10:17