search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 19:33
MENU CLOSE

ΣΚΑΪ: Σε απόγνωση η Κοσιώνη – «Μην το κάνετε αυτό» (Video)

15.10.2023 22:27
kosiwni

Ένταση άνευ προηγουμένου προκλήθηκε, λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Κυριακής, στην εκλογική βραδιά του ΣΚΑΪ για τον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών ανάμεσα σε εκπροσώπους της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.

Η Σία Κοσιώνη, σε απόγνωση, έκανε ό,τι μπορούσε για να εκτονώσει την κατάσταση.

«Κύριε Σπυρόπουλε σας παρακαλώ πάρτε μια ανάσα!», ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού, σχολιάζοντας: «Να μην αφήνουν τον κ. Γεωργιάδη να μιλήσει… Να μην μπορεί να επιβληθεί ο κ. Γεωργιάδης».

«Άστο φεύγω! Πάω στο επόμενο!», ακούστηκε να φωνάζει κάποια στιγμή ο Άδωνις Γεωργιάδης, που δεν μπορούσε να «σταυρώσει» λέξη.

Σχεδόν απελπισμένη με όσα εξελίσσονταν, η Σία Κοσιώνη χτύπησε τα χέρια της στο τραπέζι, σηκώθηκε από την καρέκλα της και είπε σε έντονο ύφος: «Σας παρακαλώ! Μην το κάνετε αυτό! Βοηθήστε με και από εδώ και από εδώ να μην τροφοδοτούμε αυτή την ένταση. Με κάνετε να σηκώνομαι εμένα όρθια και να χτυπάω τα χέρια μου κάτω! Μα γιατί; Ακούω φωνές από παντού».

Διαβάστε επίσης:

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023 – Ανδρουλάκης: Η πρώτη μεγάλη ήττα της αλαζονείας Μητσοτάκη

Δήμος Αθηναίων: Αυτοί είναι οι νέοι δημοτικοί σύμβουλοι

«Σφαγή» νυν δημάρχων στο β’ γύρο των εκλογών – Ποιοι έχασαν, ποιοι κέρδισαν

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 19:33