search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 13:05
MENU CLOSE

Παναγιώτης Λιαδέλης: Πώς έγινε το επεισόδιο με πυροβολισμούς σε μπαρ του Βόλου

17.10.2023 18:44
liadelis12

Προθεσμία απολογίας για την προσεχή Πέμπτη (19/10) πήρε ο πρώην μπασκετμπολίστας, Παναγιώτης Λιαδέλης, μετά τη συμπλοκή με πυροβολισμούς που σημειώθηκε στον Βόλο.

Ο δικηγόρος του, Ιωάννης Καραγκιόζος, αναφέρθηκε σε όσα συνέβησαν έξω από το νυχτερινό μαγαζί και τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο πελάτης του.

Αρχικά, ο δικηγόρος τόνισε στο MEGA: «Στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της εταιρίας στην οποία ανήκει η συγκεκριμένη επιχείρηση δεν υπάρχει ο κύριος Λιαδέλης. Ο κύριος Λιαδέλης όπως και ο γιος του απασχολείται ως υπεύθυνος και τίποτα περισσότερο».

Για τους λόγους για τους οποίους κρατούνται: «Ο κύριος Λιαδέλης και ο γιος του βρέθηκαν στο λάθος τόπο τη λάθος στιγμή. Μετά από όλους αυτούς τους πυροβολισμός κατά τριάντα ανθρώπων έξω από τη συγκεκριμένη επιχείρηση και προκειμένου να μη διαφύγουν οι δύο δράστες τους ακολούθησαν, για να τους εντοπίσουν και στο μεταξύ ειδοποίησαν περιπολικό που ήταν εν κινήσει για ότι είχε συμβεί.»

Τέλος σχετικά με την κατηγορία: «Η κατηγορία ο ένας από τους δύο δραστών διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, τολμώ να πω για προληπτικούς λόγους, η κυρία εισαγγελέας ερευνά το ενδεχόμενο βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης. Για αυτό το λόγο είναι προσωρινά κρατούμενος μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία».

Διαβάστε επίσης:

Πέθανε η Ματούλα, θρυλική περσόνα του Κολωνακίου, σε ηλικία 76 ετών

Σεισμός 4,5 Ρίχτερ στην Αργολίδα

Πώς δρούσε το καρτέλ της κοκαϊνης: Ο εγκέφαλος πρώην ποδοσφαιριστής και οι… ψυκτικοί που έβγαζαν τα ναρκωτικά από τα πλοία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 13:04