search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 00:07
MENU CLOSE

Κώστας Χατζής: Η κόρη του μιλά για το bullying που δέχτηκε λόγω καταγωγής – «Μου έλεγαν να μη φανερώνω ότι είμαι τσιγγάνα»

17.10.2023 08:53
kostas-chatzis-new

Για το bullying που έχει δεχτεί λόγω της καταγωγής της μίλησε η Δανιέλα Χατζή η οποία είναι το έκτο παιδί του Κώστα Χατζή από τον δεύτερο γάμο του με την Αντωνία Χατζίδη.

Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «On Time», η Δανιέλα Χατζή μίλησε για τα νέα επαγγελματικά σχέδια, ενώ αποκάλυψε ότι φέτος θα βρίσκεται στο πλευρό του πατέρα της, όπου θα εμφανίζονται μαζί σε μαγαζί στην Πλάκα.

«Δεν είναι ότι νιώθω τσιγγάνα… είμαι τσιγγάνα! Και για το γεγονός αυτό έχω υποστεί bullying στο σχολείο – και όχι μόνο! Δέχτηκα επίσης και μετά το σχολείο… Μου έλεγαν να μη φανερώνω ότι είμαι τσιγγάνα, γιατί δεν φαίνομαι. Μου έλεγαν να μην πω στη δουλειά μου ότι είμαι τσιγγάνα, γιατί δεν θα προχωρήσω μπροστά στο τραγούδι. Όμως, εγώ είμαι τσιγγάνα, μου αρέσει και είμαι υπερήφανη γι’ αυτό» είπε, ενώ αναφερόμενη στον πατέρα της επισήμανε ότι έχει πολλούς λόγους για να τον θαυμάζει.

«Θαυμάζω τον τρόπο σκέψης του και την ταπεινότητά του. Μου δίνει συμβουλές πολλές. Μου λέει να μη χάσω την ανθρωπιά μου. Μια άλλη συμβουλή που μου δίνει είναι να μη με υπηρετήσει το τραγούδι, αλλά να υπηρετώ εγώ το τραγούδι» είπε και πρόσθεσε:

«Τα τραγούδια που θέλω να λέω δεν είναι ένα συγκεκριμένο είδος, είναι αυτά που όταν τα ακούω, αγγίζουν τα συναισθήματά μου! Οι γονείς μου λένε ότι από μωρό, όταν άκουγα τον πατέρα μου να τραγουδάει, έπιανα την τονικότητα. Μεγαλώνοντας τραγουδούσα συνεχώς μέσα στο σπίτι και από τα δώδεκα χρόνια μου ακολουθούσα τον πατέρα μου σχεδόν σε όλες τις συναυλίες του. Ίσως αυτό να με υποκίνησε να αγαπήσω τόσο πολύ το τραγούδι!».

Διαβάστε επίσης:

«Επίθεση» του Ισραήλ στην Τζίτζι Χαντίντ για τη στήριξή της στην Παλαιστίνη: «Σε βλέπουμε – Γυρνάς την πλάτη σου στα σφαγμένα μωρά»

Τέιλορ Σουίφτ: Ο σωματοφύλακάς της πηγαίνει στο Ισραήλ για να πολεμήσει τη Χαμάς

Λάμπρος Κωνσταντάρας: Έχασε στοίχημα για τις εκλογές και ο Άγγελος Βουράκης μπήκε στο πλατό με σημαία του ΠΑΣΟΚ (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 00:06