search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 20:25
MENU CLOSE

Τζίτζι Χαντίντ: Η οικογένεια του μοντέλου δέχεται απειλές θανάτου μετά την ανάρτηση υπέρ της Παλαιστίνης

17.10.2023 13:31
gigi-hadid

Μετά την απάντηση της ισραηλινής κυβέρνησης στη Τζίτζι Χαντίντ, για τις αναρτήσεις που έκανε υπέρ του παλαιστινιακού λαού, δημοσίευμα του TMZ κάνει λόγο για σοβαρές απειλές που δέχεται, τόσο το μοντέλο, όσο και ολόκληρη η οικογένειά του.

Στο άρθρο αναφέρεται, ότι κάθε μέλος από τους Χαντίντ, συμπεριλαμβανομένων των Τζίτζι, Μπέλα, Ανουάρ και των γονιών τους, Μοχάμεντ και Γιολάντα, έχουν λάβει μηνύματα που τους έχουν κάνει να φοβούνται για τη ζωή τους.

«Δέχονται απειλές θανάτου για την υποστήριξή τους στην Παλαιστίνη και η κατάσταση έχει χειροτερέψει τόσο πολύ, που αναγκάστηκαν να αναλάβουν δράση» ανέφερε πηγή πολύ κοντά στην οικογένεια.

Τα μηνύματα έχουν σταλεί μέσω mail και social media. Το πιο ανησυχητικό για εκείνους, ωστόσο, είναι ότι έχουν λάβει απειλές και στα προσωπικά τους τηλέφωνα.

Οι ίδιες πληροφορίες ανέφεραν, ότι οι προσωπικοί τους αριθμοί διέρρευσαν με κάποιο τρόπο στο διαδίκτυο την τελευταία εβδομάδα και πολλοί άγνωστοι τους έστειλαν με φρικτά συναισθήματα. Σε μερικά από αυτά, περιγράφουν το πώς θα εκτελούσαν τους Χαντίντ.

Μετά από τις παραπάνω εξελίξεις, ο Μοχάμεντ Χαντίντ σκέφτεται να απευθυνθεί στο FBI για βοήθεια.

Η ανάρτηση της Τζίτζι Χαντίντ και η απάντηση του Ισραήλ

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, η Χαντίντ, της οποίας ο διάσημος κατασκευαστής ακινήτων, πατέρας της Μοχάμεντ Χαντίντ, είναι Παλαιστίνιος, δημοσίευσε ένα γραφικό για τον πόλεμο που έγραφε: «Δεν υπάρχει τίποτα εβραϊκό σχετικά με τη μεταχείριση των Παλαιστινίων από την ισραηλινή κυβέρνηση».

«Η καταδίκη της ισραηλινής κυβέρνησης δεν είναι αντισημιτική κι η υποστήριξη των Παλαιστινίων δεν είναι η υποστήριξη της Χαμάς», συμπλήρωσε.

Η κυβέρνηση του Ισραήλ αποφάσισε έσπευσε να απαντήσει στα όσα έγραψε η Τζίτζι Χαντίντ με μία σειρά από stories στο Instagram.

«Δεν υπάρχει τίποτα γενναίο για τη σφαγή των Ισραηλινών από τη Χαμάς. Η καταδίκη της Χαμάς για αυτό που είναι (ISIS) δεν είναι κατά της Παλαιστίνης και η υποστήριξη των Ισραηλινών στον αγώνα τους ενάντια στους βάρβαρους τρομοκράτες είναι το σωστό».

Στη συνέχεια, ο λογαριασμός του κράτους του Ισραήλ απηύθυνε σχόλια στη Χαντίντ, ταγκάροντάς τον λογαριασμό της και γράφοντας: «Κοιμόσουν την περασμένη εβδομάδα;»

«Ή μήπως κάνεις τα στραβά μάτια στα εβραϊκά μωρά που σφαγιάζονται στα σπίτια τους; Η σιωπή σου είναι πολύ ξεκάθαρη για την στάση σου. Σε βλέπουμε.»

Διαβάστε επίσης:

Miya Shem: Συγκλονίζει η μητέρα της ομήρου της Χαμάς – «Εκλιπαρώ τον κόσμο να μου επιστρέψει το μωρό μου» (videos)

Γάζα: Νεκρά παιδιά από τους ισραηλινούς βομβαρδισμούς σε Ράφα και Χαν Γιουνίς – Πολύ σκληρές εικόνες

Πόλεμος στη Γάζα: Το Ισραήλ απέτυχε να προκαλέσει πανικό στους αμάχους και μαζική εκκένωση της περιοχής (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 20:24