search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 11:01
MENU CLOSE

Αίας Μανθόπουλος: Την Παρασκευή σε στενό οικογενειακό κύκλο η κηδεία του ηθοποιού

18.10.2023 20:57
MANTHOPOULOS_17_10_2
NDP

Σε πένθος έχει βυθίσει τον καλλιτεχνικό κόσμο ο θάνατος του Αίαντα Μανθόπουλου. Φίλοι, συγγενείς και συνάδελφοι θα πουν το τελευταίο «αντίο» στον ηθοποιό την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου.

Ο Αίας Μανθόπουλος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών, έπειτα από νοσηλεία στο νοσοκομείο «Αττικόν», εξαιτίας σοβαρού εγκεφαλικού επεισοδίου που υπέστη την προηγούμενη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κηδεία του ηθοποιού θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου στις 11 το πρωί στο Κοιμητήριο Παιανίας σε στενό οικογενειακό κύκλο, ενώ σύμφωνα με την ίδια πηγή στο τελευταίο «αντίο» στον ηθοποιό δεν θα υπάρχουν στεφάνια, καθώς τα χρήματα που προβλέπονταν να διατεθούν γι’ αυτόν τον σκοπό θα δοθούν ως δωρεά στο Χαμόγελο του Παιδιού.

Αξίζει να σημειωθεί πως, η οικογένειά του αποφάσισε τη δωρεά των οργάνων του, όπως επιβεβαιώνει και η ανακοίνωση του νοσοκομείου «Αττικόν»: «Σήμερα 17/10/2023 και ώρα 10 π.μ. κατέληξε μετά από πολυήμερη νοσηλεία, ο Αίας-Γεώργιος Μανθόπουλος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου ΑΤΤΙΚΟΝ. Η οικογένειά του αποφάσισε τη δωρεά των οργάνων του».

Διαβάστε επίσης:

Πάνω από 16.500 προσλήψεις στο δημόσιο το 2024 – Πώς κατανέμονται ανά υπουργείο

Βόλος: Λεωφορείο παρέσυρε 6χρονο αγοράκι

«Λευτεριά στην Παλαιστίνη»: Ανθρώπινο ποτάμι αλληλεγγύης στο κέντρο της Αθήνας και πορεία για το χτύπημα στη Γάζα (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 10:57