search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 10:20
MENU CLOSE

Ματούλα: Ο γιος της, Λορέντζο Καριέρε αναλαμβάνει την αποτέφρωσή της (Video)

19.10.2023 11:19
matoyla-lorentzo-new

Ο γιος της, Λορέντζο Καριέρε είναι το πρόσωπο που θα αναλάβει την αποτέφρωση της Ματούλας κάτι που έγινε γνωστό λίγες ημέρες μετά τη θλιβερή είδηση ότι η θρυλική περσόνα βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της επτά μέρες μετά τον θάνατό της.

«Χθες αργά το βράδυ με ενημέρωσαν από το γραφείο κηδειών ότι τελικά ο γιος της, Λορέντζο θα αναλάβει να πάρει την σορό της μητέρας του και να την πάει για αποτέφρωση στην Ριτσώνα. Η Ματούλα δεν μου είχε πει για αποτέφρωση, ωστόσο, μετά απ’ όλα αυτά που έχουν γίνει και τη διαπόμπευση που έχει φάει ο Λορέντζο, είναι λογικό να θέλει να τελειώσει όσο πιο γρήγορα αυτή η διαδικασία. Από ό,τι μου είπαν από το γραφείο τελετών δεν θα δώσουν πληροφορίες σχετικά με το πότε θα γίνει η αποτέφρωση» αναφέρθηκε στην εκπομπή Happy Day, το πρωί της Πέμπτης.

Η κακή σχέση ανάμεσα σε μαμά και γιο

Ένα από τα θέματα που ξαναείδαν το φως της δημοσιότητας με αφορμή τον θάνατο της Ματούλας του Κολωνακίου είναι η κακή σχέση που είχε ανέκαθεν με τον γιο της, Λορέντζο Καριέρε, ο οποίος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό έπειτα από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι “Bar”, το 2002.

Η ίδια, σε συνεντεύξή της, είχε αποκαλύψει πως δεν μιλούσε με τον γιο της τουλάχιστον 15 χρόνια, καθώς και ότι δεν είχε γνωρίσει καν τα δύο εγγόνια της, επιρρίπτοντας ευθύνες γι’ αυτό στη νύφη της, Έλενα Κατραβά. Βέβαια, δεν δίστασε να παραδεχτεί, τότε, ότι και η ίδια έχει κάνει λάθη, καθώς μετά τη γέννηση του παιδιού άρχισε να κάνει χρήση ναρκωτικών.

Διαβάστε επίσης:

Αφίσες με τους ομήρους της Χαμάς σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη – Η παγκόσμια καμπάνια ευαισθητοποίησης (photos/video)

Τον υιοθέτησαν και έζησε στις ΗΠΑ – Μετά από 63 χρόνια επέστρεψε στην Ελλάδα και βρήκε τους βιολογικούς του γονείς (Photo)

Πάτρα: Δεκάδες κρούσματα κορωνοϊού στο Άσυλο Ανιάτων – Τι λέει η διοίκηση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 10:20