search
ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 15:24
MENU CLOSE

Τηλεθέαση: Με κεκτημένη φόρα παρέμεινε πρώτο το Mega και την Πέμπτη

20.10.2023 15:53
tiletheasi

Το κανάλι της Συγγρού διατήρησε την πρωτοκαθεδρία στις τηλεπροτιμήσεις, βελτιώνοντας, σε σχέση με την Τετάρτη, κατά 0,1% το μερίδιο που αποκόμισε από τη χθεσινή μοιρασιά της τηλεοπτικής πίτας.

Ίδια χαρακτηριστικά (ανεπαίσθητη ανοδική τάση) εμφάνισε το μεγεθος του μεριδίου του Alpha, με τον δείκτη της  Nielsen να μετατοπίζεται κατά 0,1% από τη μια μέρα στην άλλη.

Σε συνδυασμό με την υποχώρηση του ΑΝΤ1 (από το 14,1% την Τρίτη, στο 12,9% την Τετάρτη) στο χθεσινό 11,6%, το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς πέρασε στην δεύτερη θέση και εκείνο του Αμαρουσίου ήταν το τρίτο σε δυναμικότητα κανάλι της ημέρας.

Στην περιοχή με τα διψήφια ποσοστά πέρασε ο Σκάι ενώ το Star είδε το μερίδιο του να περιορίζεται κατά 0,7% συγκριτικά με αυτό της Τεταρτης.

Η ΕΡΤ1 είχε την ίδια δυναμική με εκείνη που είχε καταφέρει την περασμένη Τρίτη, αμετάβλητο το μέγεθος του Μακεδονία TV, αντιθέτως η ΕΡΤ3 είδε το ψηφίο 2 στο μερίδιο της ενώ στο 1,3% διαμορφώθηκε εκείνο της ΕΡΤ2

Διαβάστε επίσης:

Εκνευριστικά και βαρετά βρίσκουν τα διαφημιστικά τηλεοπτικά σποτ έξι στους δέκα Έλληνες

ΕΡΤ: Σαρωτικές αλλαγές με ευέλικτη εργασία, διαχειρίσιμο προσωπικό και συγχώνευση καναλιών

Δημήτρης Καμπουράκης: Χασμουρήθηκε στον αέρα του Open ενώ ο Κλέαρχος Μαρουσάκης έλεγε τον καιρό (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 15:23