search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 04:05
MENU CLOSE

Υπόθεση Μάριου Παπαγεωργίου: Θρίλερ δίχως τέλος η εξαφάνισή του – Απαλλάχθηκαν με βούλευμα οι νέοι κατηγορούμενοι

22.10.2023 23:59
PAPAGEORGIOU

Δίχως τέλος είναι το θρίλερ στην υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου που απήχθη πριν από 11 χρόνια.

Οι νέοι κατηγορούμενοι – οκτώ στο σύνολο – ανάμεσά τους και οι δύο γιοι του εγκεφάλου της υπόθεσης απαλλάχθηκαν με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών από τις κατηγορίες που αντιμετώπιζαν μεταξύ των οποίων αρπαγή και ανθρωποκτονία.

Στο σκεπτικό του βουλεύματος, που παρουσιάζει η εφημερίδα Πατρίς, υιοθετείται η εισαγγελική πρόταση που απαλλάσσει και αυτούς τους κατηγορούμενους ενώ μετά από έρευνα των δικαστικών αρχών μέσα από επικοινωνίες, μαρτυρίες και δρομολόγια δεν προκύπτει εμπλοκή των κατηγορουμένων στην αρπαγή και τη δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου.

Στο βούλευμα αποκαλύπτεται ο ρόλος του εγκεφάλου της υπόθεσης αλλά μετά από τόσα χρόνια παραμένει αναπάντητο το ερώτημα πού βρίσκεται η σορός του άτυχου Μάριου.

Το απαλλακτικό βούλευμα για τους 8 κατηγορουμένους με το οποίο καταργούνται και οι περιοριστικοί όροι προκάλεσε την αντίδραση της οικογένειας του άτυχου Μάριου, που ζητήσει έφεση.  

«Αυτή η υπόθεση πρέπει να πάρει ένα τέλος για να ηρεμήσει αυτή η μητέρα και  να αποκαλυφθεί η πλήρης αλήθεια», αναφέρει ο δικηγόρος της μητπέρας.

Διαβάστε επίσης:

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 02:07