search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 11:23
MENU CLOSE

Τηλεθέαση: Το Mega πρώτο και την Παρασκευή λόγω Νικολούλη

23.10.2023 15:56
NIKOLOULH
Screeshot Mega

Η Παρασκευή που μας πέρασε δεν ήταν όπως οι προηγούμενες για το Mega. Αν και στο τέλος κάθε εβδομάδας είθισται να διαφοροποιούνται οι συνήθειες τηλεθέασης, σύμφωνα πάντα με τα δεδομένα της Nielsen, αυτή τη φορά με το κανάλι της Συγγρού η σχέση των τηλεθεατών ήταν εξίσου δυνατή με τις προηγούμενες ημέρες.

Η εξήγηση, μία και απλή. Τη νύχτα της Παρασκευής, λίγο μετά τις 23.00 μεταδόθηκε η πρώτη της σεζόν εκπομπή «Φώς στο τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη.

Στα πάνω του ήταν και ο Alpha το μερίδιο του οποίου αυξήθηκε κατά μισή ποσοστιαία μονάδα συγκριτικά με εκείνο που είχε αποσπάσει από την πίτα τηλεθέασης της Πέμπτης, χάρη στην πρεμιέρα της αστυνομικής κωμωδίας «Φόνοι στο καμπαναριό» του Αντώνη Αγγελόπουλου με της Ελισάβετ Κωνστατνινίδου- Ρένια Λουιζίδου «πρώτα βιολιά».

Με θετικό πρόσημο «έκλεισε» την ημέρα ο Σκάι και λόγω των εκπομπών «Σήμερα» και «Αταίριαστοι» αλλά και επειδή τράβηξε κόσμο στη συχνότητα του σταθμού η μαγνητοσκοπημένη παράσταση «Πράκτωρ 00 λεφτά» του Μάρκου Σεφερλή η οποία είχε καλύτερη απόδοση από την ακριβώς προηγούμενη («Dettolμη και γοητεία»).

Τέταρτος σε προτιμήσεις- κατ’ επέκταση σε δυναμική- ο ΑΝΤ1, πτωτική τάση παρουσίασε το Open (-0,4%) και σε απόσταση από τη συνήθη απόδοση της κινήθηκε η ΕΡΤ1.

Διαβάστε επίσης:

Σασμός – Spoiler: Στα άκρα η κόντρα Μαθιού – Αστέρη (Video)

Χριστίνα Λαμπίρη: «Είχα χάσει τον εαυτό μου, ήμουν ένας κακός άνθρωπος» (Video)

Netflix: Νέα προϊόντα και ανάπτυξη στην gaming αγορά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 11:23