search
ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 09:52
MENU CLOSE

Eurolife FFH: Επιστροφή αξίας στους ασφαλισμένους με το πρωτοποριακό πρόγραμμα εκπτώσεων EurolifeSYN+

24.10.2023 15:40
eurolife

Ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα συνδυαστικών εκπτώσεων για τους ασφαλισμένους της έχει λανσάρει η Eurolife FFH. Ειδικότερα οι πελάτες της εταιρείας θα απολαμβάνουν έκπτωση ανάλογη με τον αριθμό των ασφαλιστηρίων συμβολαίων που θα έχουν στην κατοχή τους. Δηλαδή όσα περισσότερα ασφαλιστικά συμβόλαια θα διατηρούν σε επιλεγμένα προϊόντα ασφάλισης, τόσο μεγαλύτερη έκπτωση θα δικαιούνται από την Eurolife FFH.

Στόχος του προγράμματος EurolifeSYN+ είναι να παρέχει ένα παραπάνω όφελος σε εκείνους που επιλέγουν διαφορετικά ασφαλιστικά προγράμματα, ενθαρρύνοντάς τους να εξασφαλίζουν ακόμη πιο ολοκληρωμένη προστασία και κάλυψη.

Οι εκπτώσεις που προσφέρονται μέσω του EurolifeSYN+ ισχύουν από δύο ενεργά ασφαλιστικά συμβόλαια και πάνω, σε συγκεκριμένους κλάδους ασφάλισης φυσικών προσώπων και σε επιλεγμένα προϊόντα στην ασφάλιση οχήματος, κατοικίας, υγείας, online συναλλαγών και προσωπικών αντικειμένων. Στο πρόγραμμα οι εκπτώσεις λειτουργούν κλιμακωτά.

Πιο συγκεκριμένα:

• 5% έκπτωση στο 2ο συμβόλαιο που αγοράζουν

• 10% έκπτωση στο 3ο συμβόλαιο

• 15% έκπτωση στο 4ο συμβόλαιο

15% έκπτωση για κάθε επιπλέον συμβόλαιο που αγοράζουν

Η έκπτωση στην αγορά κάθε συμβολαίου ισχύει με την προϋπόθεση ότι είναι σε ισχύ τα προηγούμενα και εφαρμόζεται σύμφωνα με τη χρονολογική σειρά αγοράς του εκάστοτε συμβολαίου. Ο παραπάνω μηχανισμός δεν ισχύει για τα ασφαλιστικά προγράμματα υγείας ή οχήματος, για τα οποία εφαρμόζεται πάντα έκπτωση 5%.

Από το EurolifeSYN+ επωφελούνται νέοι και υφιστάμενοι πελάτες, επομένως οι ασφαλισμένοι της Eurolife FFH που διαθέτουν ήδη κάποιο ασφαλιστικό προϊόν που συμμετέχει στο πρόγραμμα, θα έχουν την αντίστοιχη έκπτωση στην ανανέωση του ασφαλιστικού τους συμβολαίου.

Για τη Eurolife FFH, αξία έχει να επενδύει σε ασφαλιστικές προτάσεις και λύσεις που υποστηρίζουν τους ανθρώπους να καταφέρνουν περισσότερα καθημερινά. Με το πρόγραμμα συνδυαστικών εκπτώσεων EurolifeSYN+ αποδεικνύει ότι βρίσκεται στο πλευρό των ασφαλισμένων της, επιστρέφοντας έμπρακτα την εμπιστοσύνη και την προτίμησή τους.

Μάθετε περισσότερα για το καινοτόμο πρόγραμμα συνδυαστικών εκπτώσεων EurolifeSYN+ της Eurolife FFH εδώ ή επικοινωνήστε με τον ασφαλιστικό σας σύμβουλο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 09:52