search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 01:37
MENU CLOSE

Ολυμπιακός: «Θα απαγορευτεί διά βίου η είσοδος στο Καραϊσκάκη στον οπαδό που πέταξε την κροτίδα»

24.10.2023 21:52
oly-new

Ο Ολυμπιακός ενημέρωσε πως προσπαθεί να εντοπίσει τον οπαδό που πέταξε την κροτίδα στον Χουάνκαρ και θα του απαγορέψει διά βίου την είσοδο στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Όπως ενημέρωσαν οι «ερυθρόλευκοι», από την Κυριακή το βράδυ οι άνθρωποι της ομάδας προσπαθούν μέσα από τη χρήση τεχνικών μέσων και μαρτυρίες των φιλάθλων τους να εντοπίσουν τον άνθρωπο που πέταξε την κροτίδα.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, όπως τονίζουν μέσα από τον σύλλογο, δεν θα ανεχθεί τέτοιες συμπεριφορές και στον συγκεκριμένο οπαδό θα απαγορευτεί δια βίου η είσοδος στο «Γ. Καραισκάκης».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Από την Κυριακή το βράδυ με τη χρήση τεχνικών μέσων και μαρτυρίες των φιλάθλων μας προσπαθούμε να εντοπίσουμε τον άνθρωπο που έριξε την κροτίδα στο ντέρμπι και ας είναι πλέον βέβαιο από όλα τα οπτικοακουστικά μέσα ότι πέφτει μακριά απο τους παίκτες του ΠΑΟ και προφανώς δεν μπορεί να τους προκαλέσει το παραμικρό.

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δε θα ανεχθεί τέτοιες συμπεριφορές και στον συγκεκριμένο θα απαγορευτεί δια βίου η είσοδος στο «Γ. Καραισκάκης».

Διαβάστε επίσης:

«Ξέσπασε» στο Λαύριο (111-75) ο Παναθηναϊκός κι έκανε το «3Χ3» (Videos)

NBA: Οι Μπακς επισημοποίησαν την επέκταση με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: «Λύγισε» ο γιατρός του ντέρμπι – «Άδειασα, δεν θα ξαναπάω στο γήπεδο»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:58