search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 14:00
MENU CLOSE

Κασσελάκης για Μητσοτάκη: Ο… Κολοκοτρώνης του ΕΣΥ

25.10.2023 23:53
kasselakis-new

«Πάσα» από την ανάρτηση της Ραλλίας Χρηστίδου για το βίντεο του πρωθυπουργού στο TikTok, παίρνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης και σχολιάζει την… επανάσταση που υπόσχεται ο κ. Μητσοτάκης, χαρακτηρίζοντάς τον τον Κολοκοτρώνη του ΕΣΥ.

«Ο Κ.Μητσοτάκης έγινε… ο Κολοκοτρώνης του ΕΣΥ: ανακοίνωσε την «επανάστασή» του στις διοικήσεις των νοσοκομείων: Θα συμμετέχουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι σε διαγωνισμό και ο νέος διοικητής θα επιλέγεται από τον ΥΠΟΥΡΓΟ! Ο διοικητής θα παίρνει bonus ή θα απολύεται από τον υπουργό, ο οποίος παίρνει bonus ή απολύεται από τον πρωθυπουργό. Δείτε το βίντεο της βουλεύτριάς μας

@Ral_Christidou για να διαπιστώσετε το μέγεθος της νέας εξαπάτησης. Αυτά τα κομματικά παιχνίδια θα τελειώσουν. Μία Σύγχρονη Αριστερά θα πετάξει έξω την εκάστοτε κυβέρνηση από τις διοικήσεις των νοσοκομείων. Οι ζωές των Ελλήνων πολιτών απαιτούν ένα σύστημα που δε βασίζεται στην κομματική ταυτότητα. Τόσο δύσκολο είναι επιτέλους το αυτονόητο;», καταλήγει ο κ. Κασσελάκης.

Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης προς το Δ.Σ. της ΕΚΤ: Σημαντικό χρηματοδοτικό κενό για επενδύσεις στην πράσινη και ψηφιακή μετάβαση

Βουλή: Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για τη βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη

Μητσοτάκης για τεχνητή νοημοσύνη: Θα αξιοποιηθεί ως ένα εργαλείο δημόσιας πολιτικής (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 14:00