search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 20:40
MENU CLOSE

Απάντηση Παππά στο παραλήρημα Στίγκα: «Τσακίσαμε την σβάστικα, δεν παίρνουμε μαθήματα από τα ορφανά κανενός»

25.10.2023 18:47
PAPPAS_STIGAS_25_10
Eurokinissi

«Μαθήματα πατριωτισμού δεν παίρνουμε από εκείνους που έβαλαν κηροζίνη από τις σβάστικες». Με αυτή τη φράση απάντησε στο παραλήρημα του Βασίλη Στίγκα στη Βουλή και σε όσα περί εσχάτης προδοσίας καταλόγισε στον ΣΥΡΙΖΑ για τη συμφωνία των Πρεσπών, ο Νίκος Παππάς.

«Αλλού τα περί μειοδοτών και πέμπτης φάλαγγας. Η Ελλάδα τη σβάστικα την τσάκισε. Δεν θα πάρουμε μαθήματα από τα ορφανά κανενός», ανέφερε σε υψηλούς τόνους ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για μπουμπούκια της ακροδεξιάς που μηρυκάζουν επιχειρήματα της ΝΔ.

Ο Βασίλης Στίγκας νωρίτερα, στην ομιλία του αντί να αναφερθεί στην κλήση ως υπόπτων των βουλευτών του για εξαπάτηση του εκλογικού σώματος, επέλεξε να επιτεθεί στον ΣΥΡΙΖΑ, αποκαλώντας τον «πέμπτη φάλαγγα», ενώ σχετικά με τη συμφωνία των Πρεσπών μίλησε για «συνθήκη προδοσίας» και τον «χρήσιμο ηλίθιο» που την υπέγραψε.

Παρά τις συστάσεις της αντιπροέδρου της Βουλής Όλγας Γεροβασίλη να ανακαλέσει, εκείνος αρνήθηκε.

Διαβάστε επίσης:

Αφωνία Στίγκα για τις δικαστικές περιπέτειες των βουλευτών του υπό τον φόβο απώλειας της κρατικής χρηματοδότησης

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Δραγασάκης ζητά από τον Κασσελάκη να πάρει πίσω τις διαγραφές – «Να σταματήσει η στοχοποίηση εσωτερικών εχθρών»

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Δραγασάκης ζητά από τον Κασσελάκη να πάρει πίσω τις διαγραφές – «Να σταματήσει η στοχοποίηση εσωτερικών εχθρών»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 20:39