search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 08:32
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Ηλεκτροπληξία δείχνουν οι πρώτες εκτιμήσεις για το θάνατο της 24χρονης

25.10.2023 19:58
HLEKROPLHKSIA
Thesstoday

Η 24χρονη κοπέλα που βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία πέθανε από ηλεκτροπληξία. Την κοπέλα βρήκε ο φίλος της μέσα στο μπάνιο του σπιτιού της στην περιοχή της Παναγίας Λαοδηγήτριας.

Σύμφωνα με το thesstoday, το ενδεχόμενο της ηλεκτροπληξίας είναι για την ώρα το επικρατέστερο ενώ έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια.

Αυτά που έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα είναι πως η κοπέλα ήταν μόνη στο σπίτι όταν έγινε το κακό, καθώς ο σύντροφός της πετάχτηκε για λίγα λεπτά μέχρι το σούπερ μάρκετ για να πάρει τροφή για τα ζώα της γειτονιάς.

«Ο σύντροφος της έφυγε για λίγα λεπτά από το σπίτι μέχρι το σούπερ μάρκετ ώστε να πάρει τροφές για τα ζωάκια της γειτονιάς. Όταν γύρισε, την βρήκε νεκρή. Ο ίδιος υπέθεσε ότι πρόκειται για ηλεκτροπληξια. Είπε ότι η κοπέλα έκανε μπάνιο με ανοιχτό τον θερμοσίφωνα, ενώ οι διασώστες του ΕΚΑΒ ανέφεραν ότι το σώμα της ήταν “καθαρό” και δεν είχε σημάδια. Όλοι εδώ στην γειτονιά έχουμε σοκαριστεί», είπε στο ThessToday γνωστή της κοπέλας.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Με τα χέρια του στραγγάλισε την κόρη του ο 69χρονος – Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Γλυφάδα: Βρέθηκε βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου – Κλείνει την Πέμπτη μεγάλο τμήμα της Ποσειδώνος

«Phishing»: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που εξαπατούσε μέσω e-banking – Πάνω από 6 εκατ. ευρώ η λεία – 24 συλλήψεις (photos/video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 08:30