search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 01:42
MENU CLOSE

Κασσελάκης από ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης: «Σας ζητώ συγγνώμη για αυτήν την κατάσταση, να την αλλάξουμε» – Έμμεση αιχμή για Μητσοτάκη (video)

27.10.2023 14:30
stafanos_kasselakis_new

Στο συντονιστικό κέντρο του ΕΚΑΒ στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Στέφανος Κασσελάκης όπου είχε συνάντηση με διασώστες και υγειονομικούς.

«Είναι αδιανόητο, απάνθρωπο και ανήθικο. Έχουμε ηθική ευθύνη ως κοινωνία να σας ανταμείψουμε για αυτό που παρέχετε, το οποίο είναι η ζωή. Ζωή στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη άμεσης βοήθειας. Σας ζητώ συγγνώμη που είναι αυτή η κατάσταση στο ΕΚΑΒ, να την αλλάξουμε», δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας τα όσα του είπαν οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ για τις ελλείψεις προσωπικού και τους χαμηλούς μισθούς.

Παρόντες στην επίσκεψη του Στέφανου Κασσελάκη στο ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης είναι μεταξύ άλλων είναι ο προεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Σωκρατης Φάμελλος, η εκπρόσωπος Τύπου Δώρα Αυγέρη, η γραμματέας Ράνια Σβίγκου, η γραμματέας ΚΟ Θεοδωρα Τζάκρη, η βουλευτής Κατερίνα Νοτοπούλου, ο βουλευτής Πέτρος Παππάς, η βουλεύτρια Ράνια Θρασκιά και ο γραμματέας Νομαρχιακής Επιτροπής Α’ Θεσσαλονίκης Κώστας Αμπατζάς.

Διαβάστε επίσης:

Αυγέρη σε Μαρινάκη για «τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ»: Αντί να πετά λάσπη στον ανεμιστήρα, να απαντήσει στις καταγγελίες Ράμμου

Σπίρτζης: «Μόλις γίνω μέλος στον ΣΥΡΙΖΑ Σταλινική Συμμαχία θα παίρνω άδεια για να βγαίνω στα κανάλια» (video)

Περιοδεία Κασσελάκη σε Θεσσαλονίκη, Ημαθία και Θεσσαλία – Θα δει Κουρέτα και συγγενείς θυμάτων των Τεμπών

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 01:12