search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 13:27
MENU CLOSE

Διαμαρτυρία στην Κυψέλη – Κάνουν έξωση σε άνεργη γυναίκα για 40.000 ευρώ

03.11.2023 08:49
diamartyria-new

Διαμαρτυρία πραγματοποιείται από νωρίς το πρωί σήμερα, Παρασκευή (3/11) στην Κυψέλη με αφορμή την έξωση μιας άνεργης γυναίκας από το σπίτι της που αποτελεί και τη μοναδική κατοικία της.

Πρόκειται για ένα μικρό διαμέρισμα για το οποίο η γυναίκα έχει χρέος 40.000 ευρώ. Η ίδια εξηγεί ότι πριν κλείσει η επιχείρησή της πλήρωνε κανονικά τις δόσεις του δανείου της, ωστόσο, όταν έμεινε άνεργη δυσκολευόταν. Παρ’ όλ’ αυτά, προσπάθησε να βρει λύση, όπως επίσης και να μπει στον νόμο Κατσέλη.

«Με το που έκλεισα το μαγαζί δεν μπορούσα να πληρώσω, συν ότι είχε ξεκινήσει η γνωστή κρίση, Προσπαθήσαμε και με τον δικηγόρο μου να βρεθεί μια λύση, αρνιόταν το funds να έρθει σε επαφή μαζί μας. Κάποια στιγμή, πριν τον πλειστηριασμό, ζήτησε να του δώσουμε 30.000 μετρητά, άνεργη είμαι, και τα υπόλοιπα σε δόσεις των 500 ευρώ τον μήνα. Τους είπε ο δικηγόρος μου ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει» εξηγεί.

«Μέχρι και την ημέρα του πλειστηριασμού μας κορόιδευαν»

Στη συνέχεια η κα Τρύφωνος καταγγέλλει ότι ενώ της είχαν πει ότι θα δοθεί παράταση για τον πλειστηριασμό, η διαδικασία δεν σταμάτησε ποτέ.

«Προσπαθήσαμε και πριν τον πλειστηριασμό να τους βρούμε και αυτοί εξαφανισμένοι. Μέχρι και την ημέρα του πλειστηριασμού μας κορόιδευαν. Μας είχαν κάτω υποτίθεται για να συζητήσουμε και θα μου έδιναν, υποτίθεται, κάποια παράταση και αυτοί πλειστηρίασαν το σπίτι και μας είχαν εκεί για να κάνουν τη δουλειά τους» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Στον νόμο Κατσέλη έκανα προσπάθεια για να μπω, δυστυχώς δεν μπόρεσα για μία παρεξήγηση. Έχω ξανά δικαστήριο για τον νόμο Κατσέλη. Στον εξωδικαστικό μηχανισμό, δεν γινόταν με τίποτα. τους είπε ο δικηγόρος μου ότι δεν μπορώ να τα πληρώσω, εγώ είμαι άνεργη» πρόσθεσε, επισημαίνοντας ότι από τον Ιούλιο που έχασε και τον σύντροφό της, είναι μόνη στη ζωή.

«Είμαι μόνη μου, πρέπει να βρω λύση μόνη μου και στο να αδειάσω το σπίτι και να μείνω κάπου. Έχω την αδερφή μου, αλλά πόσο να με φιλοξενήσει;» διερωτάται.

Διαβάστε επίσης:

Σεισμός 5,1 ρίχτερ στην Εύβοια – Αισθητός στην Αττική

Κωνσταντοπούλου: «Ο Διαμαντής μου ξύπνησε το μητρικό ένστικτο» (video)

Καλλιθέα – Νέο περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων: Ανελέητος ξυλοδαρμός 14χρονου έξω από σχολείο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 12:28