search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 19:16
MENU CLOSE

Τραγωδία στον Βόλο: Μηχανή παρέσυρε και σκότωσε βρέφος 3 μηνών – Το κρατούσε ο παππούς του αγκαλιά

05.11.2023 10:22
peripoliko new

Δεν το χωρά ανθρώπινος νους το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε, το βράδυ του Σαββάτου, στο κέντρο του Βόλου, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο ένα βρέφος 3 μηνών.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα TheNewspaper.gr, γύρω στις 22.30 το βράδυ, στη διασταύρωση των οδών Ιάσονος και Αντωνοπούλου στο κέντρο της πόλης, μηχανή μεγάλου κυβισμού παρέσυρε ηλικιωμένο άνδρα, ο οποίος προσπαθούσε να διασχίσει τον δρόμο, έχοντας στην αγκαλιά το εγγονάκι του.

Το μωρό έπεσε στο οδόστρωμα, χτύπησε και έχασε τη ζωή του ακαριαία.

Στο σημείο δημιουργήθηκε πανικός. Περαστικοί προσπαθούσαν να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, ενώ κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Το μωρό ήταν ήδη νεκρό όταν μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της πόλης.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, ο οδηγός έκανε επικίνδυνους ελιγμούς πριν χάσει τον έλεγχο της μοτοσικλέτας τους και παρασύρει τον άτυχο ανδρα.

Ο οδηγός της μοτοσικλέτας κατηγορείται σε βαθμό κακουργήματος για επικίνδυνη οδήγηση και ανθρωποκτονία από αμέλεια & συνελήφθη από άνδρες της Τροχαίας Βόλου, ενώ νοσηλεύεται φρουρούμενος στο «Αχιλλοπούλειο», μαζί με τον παππού του Βρέφους, ο οποίος τραυματίστηκε ελαφριά.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Χθες (04-11-2023) βραδινές ώρες στον Βόλο, δίκυκλη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ημεδαπός παρέσυρε ημεδαπό πεζό που είχε στην αγκαλιά του βρέφος και στη συνέχεια ανετράπη επί του οδοστρώματος. Οι δύο άνδρες και το βρέφος διακομίστηκαν στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του βρέφους και ο ελαφρύς τραυματισμός των δύο ανδρών. Ο οδηγός της μοτοσικλέτας συνελήφθη, ενώ την προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βόλου

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο: 84χρονος απείλησε με όπλο τη εν διαστάσει σύζυγό του – Μπήκε στη μέση ο γιος τους και αφόπλισε τον πατέρα του

Πατήσια: Ξέσπασε φωτιά σε διαμέρισμα, έσπευσαν 12 πυροσβέστες

«Σφηνάκι» η κακοκαιρία – Επανέρχεται ο καλός καιρός στην Ελλάδα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 19:15