search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 00:06
MENU CLOSE

Συνελήφθη γνωστός τράπερ στο Πεδίον του Άρεως για κατοχή ναρκωτικών

07.11.2023 18:13
peripoliko-new

Γνωστός τράπερ συνελήφθη έχοντας πάνω του 122 γραμμάρια κοκαΐνη και 2.350 ευρώ, στο πεδίον του Άρεως το βράδυ του Σαββάτου (4/11).

Ο 27χρονος αφού απολογήθηκε, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

O 27χρονος τράπερ βρίσκονταν με ένα ακόμη άτομο στη συμβολή της Λεωφόρου Αλεξάνδρας με την οδό Μαυροματαίων στο πεδίον του Άρεως. Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Πεζών Περιπολιών θεώρησαν ύποπτες τις κινήσεις τους και αποφάσισαν να τους ελέγξουν.

Όταν τους πλησίασαν, ένας νεαρός έφυγε τρέχοντας προς τα Εξάρχεια, ενώ σύμφωνα με τους αστυνομικούς ο τράπερ πέταξε στο έδαφος μια νάιλον συσκευασία που περιείχε 122 γραμμάρια κοκαΐνης.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν και σε σωματική έρευνα που ακολούθησε, βρήκαν στις τσέπες του το χρηματικό ποσό των 2.350 ευρώ.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία Γρηγορόπουλου: Ένταση στον Άρειο Πάγο – Αναβλήθηκε η δίκη για την αναίρεση στο ελαφρυντικό Κορκονέα

Ασπρόπυργος: Βίντεο από την στιγμή της σύλληψης του 30χρονου γυμναστή – Ποινική δίωξη για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια

Βόλος: Ελεύθερος με περιοριστικό όρο ο 33χρονος που παρέσυρε και σκότωσε το βρέφος (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 23:57