search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 14:39
MENU CLOSE

Μόνικα Μπελούτσι: Την αποθέωση γνώρισε στη Θεσσαλονίκη η Ιταλίδα σταρ – Το πρωινό που απόλαυσε (Videos)

09.11.2023 16:06
monika-belucci-new

Την αποθέωση γνώρισε η Μόνικα Μπελούτσι, κατά την προβολή του υβριδικού φιλμ «Μαρία Κάλλας: Επιστολές και αναμνήσεις» των Τομ Βολφ και Γιάννη Δημολίτσα, στο 64ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Θεσσαλονίκης.

Η προβολή της ταινίας ήταν προγραμματισμένη για τις 22:30 το βράδυ της Τετάρτης (8/11), ωστόσο η ηθοποιός έφτασε λίγο νωρίτερα, ενώ χαιρέτισε τους παρευρισκόμενους στην είσοδο του φεστιβάλ. Τη Μόνικα Μπελούτσι υποδέχτηκε ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ, Ορέστης Ανδρεαδάκης.

Όταν έφτασε έξω από το «Ολύμπιον» η ηθοποιός καταχειροκροτήθηκε, και στη συνέχεια, όταν ανέβηκε στο βήμα του Φεστιβάλ, η ίδια μίλησε και για την Ελλάδα. «Δεν θέλω να πω πολλά για την ταινία, θα την ανακαλύψετε μόνοι σας. Όπως όλοι ξέρετε, η Ελλάδα είναι βαθιά, βαθιά μέσα στην καρδιά μου. Σας ευχαριστώ πολύ», είπε.

Η Ιταλίδα σταρ το βράδυ της Πέμπτης (9/11) θα τιμηθεί από το 64ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης με τον «Χρυσό Αλέξανδρο» για τη συνολική προσφορά της στο σινεμά.

Η διαμονή της στη Θεσσαλονίκη και το απλό πρωινό

Η Μόνικα Μπελούτσι διαμένει σε κεντρικό πεντάστερο ξενοδοχείο στη Λεωφόρο Νίκης, σε σουίτα του τελευταίου ορόφου έχοντας θέα τον Θερμαϊκό. Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι που αποχώρησε με προορισμό την «Αποθήκη 1» στο λιμάνι Θεσσαλονίκης, όπου διεξάγεται το Φεστιβάλ Κινηματογράφου, χαιρέτησε τον κόσμο που βρίσκονταν κάτω από το ξενοδοχείο και έβγαλε φωτογραφίες μαζί τους, ενώ χαμογέλασε στους δημοσιογράφους που την περίμεναν εκεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μοναδική απαίτηση της πασίγνωστης ηθοποιού από το ξενοδοχείο είναι να σεβαστούν την ιδιοτηκότητά της της, ενώ είναι ιδιαίτερα φιλική και προσιτή προς όλους.

Το πρωί έφαγε πρωινό στη σουίτα του τελευταίου ορόφου του ξενοδοχείου της. Αυτό περιλάμβανε, μεταξύ άλλων, κρουασάν, μέλι και κέικ, χωρίς να ζητήσει κάτι ιδιαίτερο.

Διαβάστε επίσης:

Κάτια Νικολαΐδου: Τι έγραφε η ηθοποιός στην τελευταία της ανάρτηση

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Δεν μου έχει ξανασυμβεί να συνεργαστώ με ηθοποιούς με σύνδρομο Down – Ήταν αδιανόητη εμπειρία»

Το Twitter «κατακεραυνώνει» την Καινούργιου για το ξέσπασμα κατά της Σκορδά (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 14:38