search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 03:12
MENU CLOSE

Δημοσκοπήσεις: «Σε λίγες μέρες το… ΠΑΣΟΚ δεύτερο κόμμα»  

14.11.2023 06:02
pasok–new

Την άποψη ότι μετά τη διάσπαση και τις τελευταίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, το πιο πιθανό είναι να δούμε άμεσα το ΠΑΣΟΚ στη δεύτερη θέση και τον ΣΥΡΙΖΑ τρίτο, εκτιμούν στην Χαριλάου Τρικούπη. 

Σύμφωνα με τελευταίες μετρήσεις – που έχουν στα χέρια τους στο ΠΑΣΟΚ – για την πρόθεση ψήφου, (πριν την Κεντρική Επιτροπή του Σαββατοκύριακου) έδιναν τον ΣΥΡΙΖΑ κατά μέσον όρο στο 12,8%, με το ΠΑΣΟΚ να είναι πίσω μόλις μία μονάδα. Παράλληλα το ΚΚΕ ήταν στο 8%. 

Βέβαια, σε ό,τι έχει να κάνει με το Κομουνιστικό Κόμμα οι περισσότεροι στο ΠΑΣΟΚ εκτιμούν ότι υπάρχει μια τάση να κατευθύνεται η «αριστερή» ψήφος. Και αυτό είναι σημαντικό να αναφερθεί, λένε γιατί στις ευρωεκλογές η ψήφος είναι πιο… χαλαρή. 

Πάντως, στην Χαριλάου Τρικούπη δε θεωρούν ότι μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να βρεθεί ακόμα και σε μονοψήφια ποσοστά, μία άποψη η οποία έχει εκφραστεί και από δημοσκόπους. 

Διαβάστε επίσης:

Θετικό κλίμα στη συνάντηση αντιπροσωπειών Ελλάδας και Τουρκίας για τα ΜΟΕ – Τι συμφώνησαν

Λούλης για εξελίξεις σε ΣΥΡΙΖΑ: Δεν τελειώνει, χρειάζεται εμπλουτισμό, δεν είναι τελειωμένος ο Κασσελάκης

Νέο τοπίο στον ΣΥΡΙΖΑ: Άμεση προτεραιότητα η ανασύνταξη μετά το μεγάλο «ξεκαθάρισμα» – Αποχωρήσεις «με δόσεις», «καρφιά» και μήνυμα ενότητας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 01:48