search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 15:11
MENU CLOSE

Βίτσας: Γελοία τα περί καμαρίλας που είπε ο Κασσελάκης, έχει πολιτική σκέψη 7χρονου παιδιού (videos)

14.11.2023 10:59
vitsas_new

Νέα επίθεση εναντίον του Στέφανου Κασσελάκη, δείγμα για το τι θα ακολουθήσει και μετά την αποχώρηση της Ομπρέλας στον ευρύτερο χώρο, εξαπέλυσε ο Δημήτρης Βίτσας, εκ της ομάδας του Ευκλείδη Τσακαλώτου.

Ο κ. Βίτσας, χαρακτήρισε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, «γελοία» τα όσα είπε ο κ. Κασσελάκης για «καμαρίλα» στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς εντάχθηκε στο κόμμα μόλις πρόσφατα και δεν μπορεί να ξέρει τι συμβαίνει στο εσωτερικό του όλα αυτά τα χρόνια.

Τον κατηγόρησε επίσης ότι φτιάχνει ένα προσωποπαγές και αρχηγικό κόμμα, κάτι που παραπέμπει σε νοοτροπίες του 19ου αιώνα. Αφού τον κατήγγειλε για δεξιές θέσεις, επιχείρησε να τον απαξιώσει πολιτικά: «έχει ρηχότητα, θεωρεί πολιτική να μιλάς με χοντροειδή τρόπο, αυτά που λέει είναι πολιτική αντίληψη 7χρονου παιδιού»!

Εκτίμησε δε ότι το θέμα δεν είναι αν ο κ. Κασσελάκης μπορεί να κερδίσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά τι μπορεί να προσφέρει στη χώρα.     

Προέβλεψε ότι θα αποχωρήσουν κι άλλοι από τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς σε όλη την Ελλάδα φεύγει κόσμος από τις οργανώσεις και εκτίμησε πως θα φύγουν στελέχη και από την Κεντρική Επιτροπή.

Για την Έφη Αχτσιόγλου είπε πως είναι ευχή του να συναντηθούν, ενώ έκανε νέο άνοιγμα στον Γιάνη Βαρουφάκη, λέγοντας ότι το ΜΕΡΑ25 είναι στη ριζοσπαστική αριστερά και «μπορούμε να συνεργαστούμε».

Διευκρίνισε όμως ότι η συνεργασία μπορεί να γίνει με συλλογική ηγεσία και όχι με ένα στρατηλάτη ηγέτη – εννοώντας προφανώς ότι δεν θα αποδεχτούν τον κ. Βαρουφάκη ως αρχηγό, ούτε θα ενταχθούν οι της Ομπρέλας στο ΜΕΡΑ25.

Διαβάστε επίσης:

Νέα «πυρά» Σκουρλέτη κατά Κασσελάκη: Βίαιη μετατόπιση και μετάλλαξη του ΣΥΡΙΖΑ – Υπάρχει κενό για κάτι νέο (video)

Συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν στις 7 Δεκεμβρίου στην Αθήνα

Θετικό κλίμα στη συνάντηση αντιπροσωπειών Ελλάδας και Τουρκίας για τα ΜΟΕ – Τι συμφώνησαν

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 15:10