search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 10:53
MENU CLOSE

Κορωπί: Συνελήφθη 15χρονος που έκανε bullying σε 14χρονο τα τελευταία τρία χρόνια

15.11.2023 19:21
sxoleio-new

Συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, το απόγευμα της Τρίτης (14/11) στο Κορωπί, 15χρονος που εξύβρισε 14χρονο κατά τη διάρκεια του σχολικού προγράμματος.

Στο πλαίσιο της προανακριτικής διαδικασίας που χειρίζεται η υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων, ο 15χρονος κατηγορείται ότι από κοινού με ένα 16χρονο, τα τελευταία τρία χρόνια προέβαιναν σε συστηματικό εκφοβισμό του 14χρονου μέσω εξυβρίσεων, απειλών και πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών εντός και εκτός σχολικού περιβάλλοντος, εκτός των χρονικών ορίων ισχύος της αυτόφωρης διαδικασίας.

Όπως επισημαίνεται από την αστυνομία, o 15χρονος, το πρωί της ημέρας που συνελήφθη, είχε προσεγγίσει από κοινού με συνομήλικο του, άλλον ανήλικο παθόντα που περίμενε σε στάση λεωφορείου και υπό την απειλή μαχαιριού τον οδήγησαν σε παρακείμενο σημείο και βιαιοπράγησαν εναντίον του, με σκοπό να τον εξαναγκάσουν να κάνει χρήση κάνναβης.

Διαβάστε επίσης:

Γλυφάδα: Αυτοκίνητο παραβίασε STOP και συγκρούστηκε με σχολικό λεωφορείο

Θεσσαλονίκη: 20χρονη «έφαγε» 5 χρόνια φυλακή γιατί έκαψε το σπίτι φίλης της λόγω ερωτικής αντιζηλίας

Έπεσε μέρος της οροφής σε δημοτικό σχολείο στο Αιγάλεω – ««Θα είχαμε θρηνήσει τουλάχιστον πέντε με έξι παιδιά»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 10:51