search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 20:49
MENU CLOSE

Παντρεύονται Δήμητρα Ματσούκα και Πέτρος Κόκκαλης – Η αναγγελία του γάμου τους (Video)

15.11.2023 09:37
matsoyka-kokkalis-new

Όρκους αιώνια αγάπης, πίστης και αφοσίωσης θα ανταλλάξουν η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης, καθώς το ζευγάρι αποφάσισε να παντρευτεί έπειτα από πολλά χρόνια σχέσης.

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και γνωστός επιχειρηματίας και η ηθοποιός θα έρθουν εις γάμου κοινωνία στην Αθήνα, ενώ η αναγγελία δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Φως των ΣΠΟΡ».

«Γνωστοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 1369 του Αστικού Κώδικα, όπως αυτό τροποποιήθηκε με το άρθρο 1 του Ν. 1250/1982 ότι: Ο Πέτρος Κόκκαλης του Σωκράτη και της Σοφίας, το γένος Σκούρα που γεννήθηκε στην Αθήνα Αττικής και κατοικεί στην Αθήνα Αττικής και η Δήμητρα Ματσούκα του Δημητρίου και της Ελένης, το γένος Τζιντζιλιώνη που γεννήθηκε στην Αθήνα Αττικής και κατοικεί στην Αθήνα Αττικής, πρόκειται να παντρευτούν και ο γάμος θα γίνει στην Αθήνα Αττικής», αναφέρεται συγκεκριμένα.

Διαβάστε επίσης:

Μοθωναίος για τροχαίο: «Μου στοίχισε για πολλά χρόνια την υγεία και τη λειτουργικότητά μου» (Video)

Σωτήρης Τσαφούλιας: «Συνήθως είμαι αυστηρός με τον εαυτό μου»

Σε δημοπρασία ρούχα και αντικείμενα του Prince

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 20:45