search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 12:07
MENU CLOSE

Μολδαβία: Ο σκύλος της Μάγια Σάντου δάγκωσε το χέρι του Αυστριακού προέδρου

17.11.2023 09:15
Maia Sandu

Ένα ατυχές περιστατικό σημάδεψε την επίσκεψη του προέδρου της Αυστρίας Αλεξάντερ Φαν ντερ Μπέλεν στη Μολδαβία, καθώς τον δάγκωσε ο σκύλος της Μολδαβής ομολόγου του.

Κατά τη διάρκεια της βόλτας των δύο ηγετών στον κήπο της προεδρικής κατοικίας ο Αυστριακός πρόεδρος πήγε να χαϊδέψει τον σκύλο της Μολδαβής προέδρου, τον οποίο κρατούσε ένας άντρας από την ασφάλειά της.

Ο Κόντρουτς –όπως είναι το όνομα του σκύλου της προέδρου της Μολδαβίας– αντέδρασε και δάγκωσε το χέρι του υψηλού προσκεκλημένου.

Η Μολδαβή πρόεδρος Μάγια Σάντου ζήτησε συγγνώμη από τον Αυστριακό ομόλογό της για το ατυχές περιστατικό, εκτιμώντας πως ο σκύλος είχε τρομάξει από την παρουσία ξένων προσώπων.

Σε συνάντηση που είχε αργότερα με τον πρόεδρο της βουλής, ο Αλεξάντερ Φαν ντερ Μπέλεν εμφανίστηκε με επίδεσμο στο τραυματισμένο χέρι του.

Η Μάγια Σάντου υποδέχθηκε στο Κισινάου τους προέδρους της Αυστρίας και της Σλοβενίας για συνομιλίες σχετικά με την διαδικασία ένταξης της Μολδαβίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Διαβάστε επίσης:

ΗΠΑ: Δύο ακόμη εκτελέσεις σε Αλαμπάμα και Τέξας – Οι ιστορίες του Κέισι Μακγουόρτερ και του Ντέιβιντ Ρεντερία (videos)

Δυτική Όχθη: Τρεις νεκροί Παλαιστίνιοι από πλήγμα του Ισραήλ με drone στην Τζενίν

ΠΟΥ: Η μοναξιά συνιστά σοβαρή απειλή για την παγκόσμια υγεία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 12:03