search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 08:02
MENU CLOSE

Βύρωνας: Χαροπαλεύει η 16χρονη που κατανάλωσε κοκτέιλ ναρκωτικών – Σοκάρει η δικογραφία

18.11.2023 19:26
nosokomeio3-new

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται η 16χρονη στην οποία χορηγήθηκε κοκτέιλ ναρκωτικών από το κύκλωμα που πουλούσε ουσίες σε ανήλικους στον Βύρωνα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η ανήλικη δίνει μάχη στη ΜΕΘ για να κρατηθεί στη ζωή. 

Στο μεταξύ σοκ προκαλούν τα στοιχεία της δικογραφίας, σύμφωνα με την οποία τα μέλη του κυκλώματος -οι περισσότεροι ανήλικοι- φέρονται να χρησιμοποιούσαν το κορίτσι ως πειραματόζωο για τα ναρκωτικά.

Το κοκτέιλ ήταν τόσο ισχυρό, με αποτέλεσμα να προκληθούν βλάβες σε ζωτικά όργανα της 16χρονης.

Πώς ξετυλίχθηκε το κουβάρι της υπόθεσης

Η 16χρονη προσκλήθηκε μαζί με μία φίλη της στην περιοχή του Βύρωνα από έναν 17χρονο. Εκεί, η 16χρονη κατανάλωσε χασίς και άλλες ναρκωτικές ουσίες, όπως το λεγόμενο «σίσα» ή κόκα των φτωχών.

Όταν το επόμενο πρωί η φίλη της ξύπνησε στο συγκεκριμένο σπίτι, διαπίστωσε πως η 16χρονη δεν είχε τις αισθήσεις της και κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο.

Συγκλονιστικά είναι και όσα περιέγραψε η μητέρα της. Όπως ανέφερε, το κορίτσι δεχόταν ψυχολογική πίεση και όταν την έψαχνε και την έπαιρνε τηλέφωνο, όπως λέει, σήκωναν το τηλέφωνο οι έμποροι ναρκωτικών και δεν την άφηναν να της μιλήσει.

Στη δικογραφία υπάρχουν καταθέσεις και των υπολοίπων παιδιών της παρέας της 16χρονης, που περιγράφουν πώς τη βρήκαν σε κωματώδη κατάσταση και πώς άρχισαν να ανταλλάσσουν μηνύματα μεταξύ τους για την κατάσταση που είναι και τι πρέπει να κάνουν.

Ένα από τα παιδιά περιέγραψε πώς γινόταν η προμήθεια των ναρκωτικών και πώς όταν ειδοποίησαν κάποιον από τους μεγαλύτερους για το τι είχε συμβεί, το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να ρωτήσει εάν υπάρχουν και άλλες ποσότητες ναρκωτικών μέσα στο σπίτι, δίνοντάς οδηγίες για να τις κρύψουν.

Υπενθυμίζεται ότι η αστυνομία συνέλαβε την περασμένη Πέμπτη έξι άτομα για συμμετοχή στο κύκλωμα, εκ των οποίων οι δύο ανήλικοι.

Τα μέλη της σπείρας οδηγούσαν τα θύματά τους σε ένα σπίτι στο Βύρωνα, ενώ τα ναρκωτικά τα είχε αποθηκεύσει σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο, στη Γλυφάδα.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Έσπασαν τα «κοντέρ» οι άνεμοι – Κύματα σφυροκοπούν το αντιτορπιλικό «Βέλος»

Θρίλερ στην Εύβοια: Ακόμα ένας ανθρώπινος σκελετός βρέθηκε στη διάρκεια εργασιών

Ιωάννινα: Στο νοσοκομείο 3 εργαζόμενες του Δήμου από εισπνοή δακρυγόνων – Τα είχαν πετάξει σε κάδους ανακύκλωσης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 07:59