search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 13:21
MENU CLOSE

Μίρκα Παπακωνσταντίνου: «Με σταματάνε στον δρόμο για “Το Σόι σου”»

19.11.2023 16:59
laskaraki

Για τη σχέση της με τον πατέρα της αλλά και για το φινάλε της δημοφιλούς σειράς «Το Σόι σου» μίλησε η Μίρκα Παπακωνσταντίνου στην εκπομπή της τηλεοπτικής της …νύφης Βάσως Λασκαράκη.

«Με σταματάνε στον δρόμο για το “Σόι” και είναι εκνευριστικό. Το “Σόι σου” δεν έπρεπε να το κόψουν, έπρεπε εμείς να αποφασίσουμε οι συντελεστές και όχι ο σταθμός. Ήταν μεγάλο λάθος γιατί ήταν μία επιτυχημένη σειρά. Θα μου πεις μία σειρά θα παίζεται 200 χρόνια; Γιατί όχι;», ανέφερε η «Αλεξάνδρα».

«Στο σχολείο ήμουν η δακτυλοδεικτούμενη, η κόρη του Αριστερού»

«Ο πατέρας μου ήταν στο Πολεμικό Ναυτικό όντας Αριστερός. Αυτό είναι του τρελού. Όλη η ψυχολογία του στρατιωτικού αφορά στο κράτος και την εξουσία. Έζησα τον πατέρα μου στη φυλακή, τον γνώρισα μετά από χρόνια», είπε για τον πατέρα της.

«Για να τον αγαπήσω πέρασε καιρός επειδή είχα αυτή τη σχέση με τη μητέρα μου, νόμιζα ότι ήταν ξένος. Συνέβαιναν φοβερά πράγματα και στην οικογένεια και στον πατέρα μου. Για να αντέξει είχε ένα βαθύ και ουσιαστικό χιούμορ. Νομίζω αυτό κληρονόμησα από εκείνον», πρόσθεσε.

»Αυτό που μου κληροδότησε ήταν ένας φόβος της πλήρους έκθεσης των φρονημάτων. Ήταν μία πολύ δύσκολη εποχή, στο σχολείο ήμουν η δακτυλοδεικτούμενη, η κόρη του Αριστερού».

Διαβάστε επίσης:

Σπύρος Παπαδόπουλος για Κασσελάκη: «Τόσο μπανανία είμαστε;»

Αθηναΐς Νέγκα: «Στις κακίες που μου γράφουν απαντάω σαν κατίνα»

Μις Υφήλιος 2023: Στη Sheynnis Palacios από τη Νικαράγουα ο τίτλος (Photos-Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 13:20