search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 04:30
MENU CLOSE

Βίκυ Καγιά: «Δεν θα επιστρέψω τηλεοπτικά – Έχω ανάγκη να ξεκουράσω το μυαλό μου»

20.11.2023 19:16
kagia-new

Η Βίκυ Καγιά αναφέρθηκε στη φετινή τηλεοπτική της αποχή, αλλά και το αν θα επιστρέψει σύντομα μιλώντας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Αρχικά για το Madwalk 2023 είπε: «Πάντα έχω άγχος, με πιάνει ένα καρδιοχτύπι και λέω τώρα θα πέσω. Θα κάνω μία φορά πασαρέλα, γιατί παρουσιάζω τα Madwalk».

Συνέχισε, σημειώνοντας ότι: «Να πέσει το ταβάνι να με πλακώσει αν δεν νιώθω γεμάτη, 30 χρόνια εργάζομαι. Ευχαριστώ τον Θεό για τα καλά που έχω. Ήταν απαραίτητη η αποχή από την τηλεόραση, έχω κερδίσει μία ηρεμία που είχα χάσει. Για έμενα ήταν απαραίτητη η αποχή από την τηλεόραση. Έχουν αλλάξει τα πάντα προς το καλύτερο, προς το κανονικό. Μου αρέσει που κάνω τώρα τις δουλειές του σπιτιού. Κάνω γυμναστική που δεν προλάβαινα πριν. Δεν ισχύει ότι θα επιστρέψω τηλεοπτικά. Όταν είναι κάτι θα σας το ανακοινώσω εγώ. Έχω ανάγκη να ξεκουράσω το μυαλό μου».

Διαβάστε επίσης:

Σακίρα: Τα έσκασε… χοντρά για να γλιτώσει τη φυλακή – Θα πληρώσει πρόστιμο λόγω φοροδιαφυγής

Κατερίνα Καινούργιου: Η ανάρτηση που την εξόργισε και το ξέσπασμα στο Twitter

Adele: Παντρεύτηκε κρυφά τον Rich Paul

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 01:48