search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 10:49
MENU CLOSE

Νεκρή η τηλεπερσόνα Ελένη Καριολάκη – Τη βρήκαν 4 μέρες μετά στο διαμέρισμα που έμενε με τον άντρα της (Video)

21.11.2023 11:36
kariolaki-new

Νεκρή μέσα στο σπίτι της βρέθηκε η Ελένη Καριολάκη, μια από τις ιδιαίτερες παρουσίες που έκαναν την εμφάνισή τους σε διάφορες εκπομπές στην τηλεόραση.

Η άτυχη γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή στο δωμάτιό της με τον σύζυγό της να μην έχει αντιληφθεί τον θάνατό της 4 μέρες μετά, οπότε και οι γείτονες έκαναν καταγγελία στην αστυνομία, λόγω έντονης δυσοσμίας.

Η αστυνομία μπήκε στο σπίτι, άνοιξε την πόρτα του δωματίου και τη βρήκε νεκρή, με τα πρώτα συμπεράσματα από τη νεκροψία να κάνουν λόγο για θάνατο από παθολογικά αίτια.

«Από το σπίτι απόπνεε συνεχώς δυσοσμία και γι’ αυτό ίσως να μην το κατάλαβε ο σύζυγός της. Δεν είναι και απολύτως ισορροπημένος άνθρωπος» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Σταύρος Μπαλάσκας.

«Ξαφνικά έφυγε. Μαύρισε και έφυγε. Έχασα την κοπελάρα μου. Ήμασταν μαζί 7-8 χρόνια. Όλος ο κόσμος την ξέρει. Η κηδεία της έγινε προχθές στην Αγία Παρασκευή. Το σπίτι είναι μαύρο δεν το βλέπεις. Αυτή μου το έκαμε έτσι, ούτε καθάριζε καθόλου. Μόνο πάνω στο κρεβάτι ήταν. Εγώ είμαι συνταξιούχος. Με βοηθάει η γειτονιά. Αν υπάρχει παράδεισος είναι αυτή», είπε ο σύζυγός της.

«Εγώ έκαναν την καταγγελία για τα σκυλιά. Δεν μπορεί να τα συντηρήσει. Ήταν ατάιστα. Κάνουν τις ακαθαρσίες τους μέσα στο σπίτι, δεν τρώνε. Ενημέρωσα τη φιλοζωική. Αρχικά είχε ενημερωθεί με λάθος στοιχεία. Εμείς ενημερωθήκαμε για 5 ημέρες πως ήταν νεκρή. Είχε προβλήματα με την γειτονιά. Με το παραμικρό καλούσε την αστυνομία» ανέφερε ένας γείτονάς τους.

Η Ελένη Καριολάκη είχε εμφανιστεί ως διαγωνιζόμενη τόσο στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» όσο και στο «Αννίτα Κοίτα».

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Σοκαρισμένος ο οδηγός λεωφορείου – Τον χτύπησαν άγρια με γκλοπ (Video)

Καιρός: Προαναγγελία Κολυδά για έκτακτο δελτίο – «Άστατο» Σαββατοκύριακο «βλέπει» ο Αρναούτογλου (video)

Απεργία: Χωρίς ταξί την Τετάρτη η Αττική

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 10:49